Beste collega,

Met pijn in het hart hebben wij moeten besluiten om wederom het teamevent voor het opleidingsbedrijf, dat gepland staat voor 16 december 2021, te annuleren. In de huidige situatie kunnen we dit event helaas niet organiseren zoals we graag zouden willen; een bedrijfsfeest met informele insteek waar wij elkaar als collega’s nog beter kunnen leren kennen, de verbinding kunnen zoeken en daarmee de gemene delers vinden.  

Dit neemt niet weg dat we in de praktijk zeker merken dat alle collega’s van Latona, OPPstap en Breederode Hogeschool elkaar steeds beter weten te vinden. We bouwen hiermee gestaag en met veel aandacht en betrokkenheid aan een prachtig, geïntegreerd opleidingsbedrijf waarin we gebruik maken van elkaars kennis en kunde.

Totdat we de mogelijkheid weer hebben om een event te organiseren, zitten we zeker niet stil! We zoeken constant naar nieuwe manieren om, zij het op wat kleinere schaal, toch de verbinding op te zoeken binnen het opleidingsbedrijf. Zowel intern als extern doen we onze uiterste best om hier meer body aan te geven. Heb jij zelf ideeën over hoe jij dit in jouw directe omgeving zou willen zien? Geef het aan bij je leidinggevende! Wie weet wat daar voor moois uit kan komen..

Zodra we mogelijkheden zien om het teamevent voor het opleidingsbedrijf wel doorgang te laten vinden, ontvangen jullie hier natuurlijk bericht over.  

 

Met vriendelijke groet,
De directie van OPPstap - Breederode Hogeschool - Latona

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren