'Tis NETwerk

In het schooljaar 2023-2024 organiseren de schoolbesturen voor gespecialiseerd onderwijs en de samenwerkingsverbanden PO en VO uit Amsterdam-Diemen voor de tweede keer het event ‘Tis NETwerk. Ontmoet collega’s uit de stad en leer van en met elkaar. Op verschillende momenten gedurende het schooljaar vinden activiteiten plaats: 
- De week van gedrag: 6 t/m 10 november 2023
- De week van taal: 5 - 9 februari 2024
- 'Tis NETwerk event: 20 maart 2024 
- De week van jeugdhulp in het onderwijs: 10 - 14 juni 2024


'Tis NETwerk event 2024

Op woensdag 20 maart j.l. vond het 'Tis NETwerk event plaats op het Taets Art and Event Park. Bijna 1600 collega's uit het Amsterdamse onderwijs waren hierbij aanwezig. Er waren verschillende inspirerende sessies waaruit een keuze gemaakt kon worden en het was vooral een moment om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan. Al met al een zeer geslaagde dag! 

Van sommige sessies zijn de presentaties gedeeld. Deze zijn terug te vinden op deze website. Klik hier om daar direct naar toe te gaan. 

 

Week van de jeugdhulp in het onderwijs

Als laatste onderdeel van 'Tis NETwerk wordt van 10 t/m 14 juni nog 'de week van de jeugdhulp in het onderwijs' georganiseerd. Er wordt nu hard gewerkt om ook voor deze week een mooi programma samen te stellen. Houd deze site in de gaten voor meer informatie. 

 

Hoe kun je je aanmelden? 
Om je voor de verschillende onderdelen van de weken en het event op 20 maart in te kunnen schrijven, maak je een algemeen account aan via deze website. Binnen dit account kun je in de periode voorafgaand aan de komende activiteit (de week van.... of het 'Tis NETwerk event) een keuze maken voor de verschillende onderdelen die op dat moment worden aangeboden. Alle combinaties zijn hierin mogelijk. Je hoeft niet deel te nemen aan alle activiteiten, maar maakt hierin een keuze. 


 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren