Together we are Moore MTH

 

Graag nodigen wij jou uit voor de medewerkersbijeenkomst op maandag 26 september vanaf 15:00 uur bij Hart van Holland te Nijkerk. Deze middag staat in het teken van het thema 'Together we are Moore MTH'.

Begin dit jaar veranderden wij onze naam. Inmiddels is er alweer meer dan een halfjaar verstreken. Samen maken wij nog steeds iedere dag het verschil voor onze klanten. Voor onze welvaart. Voor ons welzijn. Voor Nederland en daarbuiten. Zoals we altijd al deden. 

Er staat ons een divers programma te wachten. Zelfs Anton Colella (chief executive officer van Moore Global) is hierbij aanwezig. 

 

Inhoud & sprekers: 

Deze bijeenkomst staat volledig in het teken van Moore Global. De uitdagingen, problemen en kansen in de wereld zijn eigenlijk overal min of meer gelijk. Binnen de Verenigde Naties zijn 17 Sustainable Development Goals (SDG) opgesteld. Deze doelen hebben invloed op elke ondernemer ter wereld. Ook op ons en onze klanten. Samen met de collega's uit ons netwerk staan wij dus voor de mooie uitdaging om gids te zijn voor ondernemers die het verschil willen maken. Een ander perspectief op onze aarde wordt verzorgd door onze keynote spreker André Kuipers! Wij hopen jou hiermee te inspireren én motiveren om zowel persoonlijk als voor Moore MTH én onze klanten het verschil te maken. 

Klik hier om meer te lezen over het programma.

 

Met een gevulde maag naar huis

Rond 18:00 uur sluiten wij af met een diner, vanuit alle windstreken. Kortom: een divers aanbod en voor ieder wat wils!

 

Meld je nu aan & noteer in jouw agenda!

Geef je snel op via het aanmeldformulier (uiterlijk 12 september).
Na jouw inschrijving ontvang je een bevestigingsbericht. In dit bericht staat een knop, zodat jij de medewerkersbijeenkomst zelf kunt reserveren in jouw (Google- of Outlook) agenda. 

Let op: je ontvangt dus geen aparte Outlook uitnodiging!

 

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens op maandag 26 september,

Het Dagelijks Bestuur

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren