Handige info

 

Op 18 juni wordt locatie Maasdijk omgetoverd tot een heus festivalterrein, waar je van harte welkom bent op ons United Summer Festival. Op deze pagina vind je alle informatie over deze dag.

 

Datum     :  zaterdag 18 juni
Tijd          :  16.00 - 21.00 uur
Voor wie  :  leden en medewerkers & partner

 

Programma

Vanaf 16.00 uur staan onze festivaldames klaar om je te verwelkomen op het festivalplein waar van alles te beleven is. Stap in een van de attracties, ga lekker chillen bij de party pool of praat gezellig bij met elkaar onder het genot van een koud drankje en lekker hapje. Dit alles met op de achtergrond live muziek. Rond 17.30 uur gaan de smokers aan en kun je genieten van een heerlijke BBQ. Daarna dagen DJ Timotek en onze band jullie uit op de dansvloer.

 

Toegang

Je hebt de QR-code uit de bevestigingsmail nodig om toegang te krijgen tot het festival. Print de bevestigingsmail uit of neem hem mee op je smartphone. Kom je samen met je partner, dan is één QR-code genoeg voor jullie samen.

 

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op ons eigen terrein als je met de auto komt. Parkeerwachters geven ter plaatse aan waar je kunt parkeren. Als je met de fiets komt, parkeer dan je fiets aan de voorkant van het pand.

 

Kleding

Het festival is buiten en duurt tot 21.00 uur. We hopen op mooi weer, maar het kan ’s avonds wat frisser worden dus neem een trui of jas mee.

 

EHBO

Er is een EHBO-post aanwezig.

 

Toestemming gebruik foto- en filmmateriaal 

Op het festival worden zowel foto's als filmmateriaal gemaakt om ons feest in beeld te brengen. Zodat we na het feest nog kunnen nagenieten. Als je hier bezwaar tegen hebt, laat het ons dan vooraf even weten. Dan instrueren wij de fotograaf en filmer. Je kunt dit per mail doorgeven op c.zuijdwegt@growersunited.nl. 

Nog even dit

Het festival start al in de middag, maar jullie kinderen zijn deze keer helaas niet uitgenodigd. We vinden het gezellig als je je partner meeneemt.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren