World Horti Center: Verbinding in innovatie

Datum: 19 juni 2019

Tijd: 15:30 - 20:30

Locatie: World Horti Center - Naaldwijk

 

Weer een innovatie-event? Ja, maar dan anders! 

Na dit event gaat u met meer naar huis dan alleen een inspirerend verhaal. U gaat naar huis met concrete handvatten voor het innoveren van uw eigen bedrijf. Én met concrete leads die u erbij kunnen helpen.

Deze uitnodiging is bij uitstek bedoeld voor de R&D- en innovatieprofessionals in uw organisatie.

In onze workshops ontdekt u hoe cybersecurity, cross-sectorale innovatie en robotisering een rol kunnen spelen bij uw strategische innovatie. In het onderdeel ‘wie is wie in de tuinbouwinnovatie’ maakt u kennis met de relevante spelers in ons ecosysteem.

Een van onze sprekers is recent op haar 24ste uitgeroepen tot 1 van de 50 meest inspirerende vrouwen in de techniek. Josefien Groot is CEO van het Delftse Qlayers dat functionele microstructuren ontwikkelt die bijvoorbeeld selfcleaning of selfhealing zijn. Ook onze andere sprekers – van binnen én buiten de tuinbouw – vertellen u graag over technologieën die voor uw bedrijf relevant zijn of hoe zij zelf de weg naar innovatie hebben afgelegd.

 

Programma

Kijk hier voor een voorlopig overzicht van de sprekers.

 

Organisatie

Deze sessie wordt georganiseerd door World Horti Center en InnovationQuarter

 

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op 19 juni van 15:30 - 20:30 in World Horti Center in Naaldwijk.

De laatste details van het programma worden op dit moment nog ingevuld maar u kunt zich hier alvast aanmelden als u zeker wilt zijn van een plek.