World Horti Center: Verbinding in innovatie

Datum: 19 juni 2019

Tijd: 15:30 - 20:30

Locatie: World Horti Center - Naaldwijk

 

Uit de eerste aanmeldingen blijkt dat er veel belangstelling is voor het onderwerp cross-sectorale innovatie. Zowel in de workshop die we hierover aanbieden als bij de keuze van de sprekers zult u dit thema terugzien.

Josefien Groot van de Delftse startup Qlayers B.V. bespaart schepen en vliegtuigen straks tonnen aan CO2-uitstoot. Dit doen ze door te zorgen dat schepen en vliegtuigen zich net zo flexibel kunnen verplaatsen als haaien.

Simone Keijzer van Gearbox Innovations is wel afkomstig uit de tuinbouw maar maakt met haar bedrijf veel gebruik van technologie uit andere sectoren. Vanuit een lab tussen de kassen in Maasdijk bedenken, ontwerpen en maken ze slimme producten op het gebied van vision, zelflerende software en robotics.

Yannick Maltha van Dutch Analytics gebruik diagnose op afstand aan boord van onder andere schepen om te voorspellen wanneer onderhoud nodig is. Ze maken hierbij gebruik van een zelf ontwikkeld platform dat ook in de tuinbouw kan worden toegepast.

Tijdens de workshop over cross-sectorale innovatie zal aandacht worden besteed aan hoe bedrijven kennis van buiten de tuinbouw kunnen inzetten. U gaat hierbij zelf aan de slag met tools hiervoor.
In het onderdeel “Wie is wie in innovatieland” presenteren ruim 20 partijen hoe ze bij kunnen dragen aan uw innovatie.

Deze uitnodiging is bij uitstek bedoeld voor de R&D- en innovatieprofessionals in uw organisatie. Heel fijn als u deze mail aan hen zou willen doorsturen!

De bijeenkomst duurt van 15:30 - 20:30. Wij zullen zorgen voor een lichte maaltijd.

Het aantal deelnemers voor deze bijeenkomst is beperkt. U kunt zich hier aanmelden als u zeker wilt zijn van een plek.

 

Organisatie

Deze sessie wordt georganiseerd door World Horti Center en InnovationQuarter

 

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op 19 juni van 15:30 - 20:30 in World Horti Center in Naaldwijk.

U kunt zich als participant van World Horti Center hier aanmelden voor deze bijeenkomst.

    

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren