Navigeren met Krachtige KPI's in Power BI

 

Informatie wordt pas waardevol wanneer deze ons in staat stelt diepgaand inzicht te verkrijgen. Dit inzicht vormt de essentie van doeltreffende besluitvorming en is van onschatbare waarde om uw organisatie op het juiste pad te houden. Om dit inzicht te bereiken, is het van vitaal belang om te beschikken over een goed doordacht dashboard met de juiste Key Performance Indicators (KPI's). Maar de vraag rijst: hoe kunt u er zeker van zijn dat uw KPI's perfect aansluiten op de visie en strategie van uw organisatie?

Dit is waar de kracht van KPI's in combinatie met Power BI naar voren komt. Door de juiste KPI's te selecteren en deze op een effectieve manier te visualiseren met behulp van Power BI, kunt u diepgaand inzicht krijgen in de prestaties van uw organisatie. Dit inzicht stelt u in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en de juiste koers te handhaven, zelfs in een snel veranderende zakelijke omgeving. Ontdek tijdens deze sessie de verborgen geheimen van succesvolle KPI's en leer hoe u ze optimaal kunt benutten in combinatie met Power BI.
 

Spreker Eldert de Jager is een bekend auteur en een KPI-expert, beroemd om zijn boeken, waaronder "Het Kompas" (2016), en oprichter van Fenmen in 2014. Met meer dan 25 jaar ervaring als een deskundige CFO en Business Partner in financieel management en rapportage, zal hij u begeleiden bij het effectief gebruik van KPI's in Power BI voor betere besluitvorming.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren