Welkom


Heeft u dat ook wel eens? Iemand aan de balie of op uw locatie die een hulpvraag heeft? Iemand met een beperking, een senior, iemand zonder woning of iemand met psychische problemen? Hoe gaat u hier mee om? Hoe spreekt u die persoon aan? En waar verwijst u hen naar door?

 

Op donderdag 17 juni van 15.30 tot 17.00 uur, in ons webinar ‘Onze ervaring helpt jou verder’, geven we antwoorden op uw vragen. En mooier nog: we geven u kennis en informatie vanuit de doelgroep zelf. Ervaringsdeskundigen delen hun verhalen en vertellen hoe ze als vrijwillige cliëntenondersteuners uw doelgroep vanuit eigen ervaring en vanuit een gedeelde beleving ondersteunen en begeleiden. Omdat zij in hetzelfde schuitje hebben gezeten, begrijpen ervaringsdeskundigen wat uw bezoekers, cliënten of patiënten doormaken en geven zij hen een voorbeeld van hoop. De ervaringsdeskundigen zijn zelf immers ook verder gekomen.

 

Ook komen betrokken medewerkers van de Vrijwillige Onafhankelijke Cliëntenondersteuning (VOCO’s) aan het woord, die vertellen hoe ze waarde toevoegen vanuit hun organisatie. U gaat in gesprek met de professionals van Kompassie, Senioren Collectief Haaglanden, Straat Consulaat en Voorall.

 

Ter ondersteuning van de webinar is zowel een gebaren- als een schrijftolk aanwezig.

 

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten bij de Lunch Webinar van donderdag 17 juni en zien uw aanmelding met belangstelling tegemoet.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren