Preventie en gevolgen van ziekteverzuim
 

Op 3 november 2022 organiseren wij voor de 11e keer De Werkgeversdag! 

Het wordt een dag waarin wij werkgevers, HR-adviseurs en salarisadministrateurs bijpraten over relevante en actuele onderwerpen ten aanzien van personeel en salaris.
 

Het thema van deze editie is

Preventie en gevolgen van ziekteverzuim

Door de krapte op de arbeidsmarkt is het nóg belangrijker geworden om verzuim van medewerkers te voorkomen. Focus op preventie van verzuim is dus belangrijker dan ooit. Gezonde, tevreden en gelukkige medewerkers zijn loyaler en blijven langer werken bij jouw organisatie.

Het gemiddelde verzuim in Nederland van werknemers stijgt echter de laatste jaren, aldus ArboNed. Een ontwikkeling waar geen enkele ondernemer blij mee is, want een verzuimdag kost gemiddeld tussen de €250 - €350,-. 

Maar hoe zet je als organisatie effectief in op preventie en hoe beperk je de gevolgen van verzuim? Over jouw mogelijkheden, rechten en plichten als werkgever gaan wij met diverse specialisten in gesprek tijdens De Werkgeversdag in Zwolle.

Onderwerpen die aangesneden worden, zijn o.a. situatieve arbeidsongeschiktheid & mediation, compensatieregeling transitievergoeding en loondoorbetalingsverplichting.

Laat je informeren in een open sfeer en deel je ervaringen met collega-ondernemers. 

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan via deze LINK.


Graag tot 3 november in Zwolle!

Moore MTH


 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren