Wat gaan we doen?

In deze workshop gaan we aan de slag met onder meer jouw persoonlijke waarden, kwaliteiten en energiegevers. Je zoomt in op de onderlinge samenhang en kracht daarin, en maakt een check met de praktijk. Waardoor je scherper in beeld krijgt wat jij te brengen hebt in je werk en wat je er zelf uit wilt halen. En wat je kunt benutten als leidraad om je werkplezier en effectiviteit in je huidige werk te vergroten en/of als richtinggever bij het maken van keuzes voor toekomstige stappen in loopbaan en leven. 

Een intensieve, verrijkende dag, waarin je volop inspiratie, (nieuwe) inzichten, bekrachtiging, bruikbare handvatten en energie op zult doen! 

 

Tijden

Vanaf 9:00u ben je van harte welkom op de locatie en om 9:15u gaat de workshop van start. Rond 12:30u staat er een lekkere lunch voor ons klaar en om uiterlijk 17:00u ronden we af.

 

Voorbereiding

Voorafgaand aan de workshopdag ontvang je via mail alvast een tweetal opdrachten ter voorbereiding. Als opwarmer en om alvast een en ander aan input te verzamelen waar je tijdens de workshop verder mee aan de slag zult gaan.   

Na afloop krijg je middels een mail nog een dosis extra inspiratie en suggesties voor follow-up toegestuurd. Zodat je met de oogst uit de WMYT-workshop zelf verder kunt doorpakken daarop. 

 

Contact-info

Mocht je nog vragen hebben over de workshop of om andere reden contact met ons willen opnemen dan kan dat via mail naar contact@whatmakesyoutick.nl of door te bellen naar 06 - 14 18 15 89.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren