Wil je wat meer weten over hoe het weekend er uit gaan zien, wat er van je verwacht wordt, of het wel echt ontspannend is, of wat voor een vraag dan ook? Neem dan vooral even contact op.
Lift - You Are Frequency
Wouter den Dulk
Faas Eliaslaan 13
3742AR Baarn
Nederland
06-51903101
 

Over Wouter

 
Naast het runnen van een kantoor dat financieel advies geeft, besteedt Wouter veel tijd aan de wereld van energie. Zo geeft hij privé lessen om mensen energie te laten ervaren in hun lijf, coacht hij mensen om hun eigen energie beter te centreren en behandelt hij mensen met fysieke problemen om verlichting van klachten te ervaren en de andere kant van hun ziekte te leren kennen.
Sinds 2013 is hij Kundalini Yoga leraar en geeft hij op verschillende plaatsen les. Hij heeft meerdere opleidingen gevolgd om met energie te leren werken, zoals Reiki, Transcendente Meditatie, Sat Nam Rasayan, Extra Communicatieve Vaardigheden, Touch for Health en andere. Van alle technieken gebruikt hij echter zijn intuïtie en energetische gave het meest en combineert hij Oosterse en Westerse technieken in zijn lessen en coachingssessies.  
 
 
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren