Op maandag 28 maart 2022 is het weer tijd voor het jaarlijkse ZEPnl evenement. Dit evenement is speciaal bedoeld voor eventondernemers die positief hun eigen toekomst en die van hun omgeving willen veranderen.

Deze dag gaan we met elkaar aan de slag om een beeld van jouw toekomst te vormen. We gaan vooruitkijken naar 2035! Waar sta jij dan met jouw bedrijf? Wat zijn je wensen, wat zijn je dromen, wat als alles kan en mag wat zou je dan het allerliefste doen?

En dat niet alleen... We lanceren op die dag een verbeterde ZEPnl. 

Andere naam, nieuw jasje, verbeterd format. Waarom? De wereld is veranderd, de markt is veranderd en de behoefte van de mensen is veranderd. Dit herken je vast. Afgelopen periode zijn we druk geweest met een complete make-over, passend bij de tijd van nu. Op 28 maart dus de officiële lancering. 

Wake-Up Call
Lastig zover vooruitkijken? Daar helpen onze gastprekers, de Fountainheads je bij. Met de Fountainheads Wake-Up Call roepen zij jou en jouw collega’s op het de dag na het event anders te doen dan je het tot nu dan toe deed. Als eventondernemers namelijk morgen iets anders gaan doen dan ze gisteren deden dan blijft iedereen in ontwikkeling, is er innovatie en groei, zowel persoonlijk als zakelijk.

 

Na het bepalen van jouw stip op de horizon voor 2035, gaan we ook kijken naar wat dan jouw eerste stap wordt die je gelijk de volgende dag gaat zetten. Op een ludieke manier vragen wij jouw commitment en leggen wij dit vast zodat je daadwerkelijk stappen maakt richting 2030. Maakt dat je prettig ongerust? Dat is precies goed ;)

Na de rondleiding in de locatie, is er voldoende tijd om met elkaar te netwerken met een hapje en een drankje.

De investering voor dit evenement is € 79,- voor niet leden en € 49,- voor leden.

Laat je verwonderen en ga vanaf 28 maart dingen anders doen dan je altijd hebt gedaan!

We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus bestel nu direct je ticket.

Locatie:
Novotel Amsterdam Schiphol Airport: The B House
Voorheen, een groene binnentuin die onderdak bood aan een deel van onze 500.000 honingbijen. Nu, een 260 m2 unieke evenementenlocatie. Onze Buckfast honingbijen, afkomstig van Imkerij Meer bijen, produceren niet alleen heerlijke honing, maar dragen door middel van bestuiving ook bij aan een wereld met meer vruchten en planten. Naast hun nieuwe thuis op ons dak, hebben deze kleine harde werkers ook een plek waar u ze kunt bewonderen vanuit The B House. De bijzondere glazen opbouw van The B House en het innovatieve en groene karakter biedt meerwaarde voor elke bijeenkomst. 

The B House maakt onderdeel uit van het Novotel Amsterdam Schiphol Airport in Hoofddorp. Dit moderne 4 sterren hotel dat in het verleden al eens de Dutch Hotel Award won is de ideale plek om van uw event echt een compleet evenement te maken. 

Graag tot maandag 28 maart!

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren