Aanmeldformulier bouwen

Bouw een aanmeldformulier en maak je registratie makkelijk voor deelnemers. In een paar kliks bouw je je aanmeldformulier voor elk zakelijk evenement online.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Aanmeldformulier bouwen

Bij het organiseren van een evenement is goede deelnemersregistratie de sleutel tot succes. Het belangrijkste onderdeel van registratie is het aanmeldformulier. En dat kun je nu gemakkelijk online bouwen.

Registratie aanmeldformulier

Je hoeft geen technische handelingen te verrichten om een registratieformulier en eventwebsite te bouwen. Het maken van een effectief aanmeldformulier doe je in aanmelder.nl simpelweg door vraagtypen in het aanmeldformulier te slepen. Met een drag & drop module. Zo bouw je in 10 minuten een overzichtelijk aanmeldformulier. 

aanmeldformulier-bouwen-met-drag-en-drop

Slim aanmeldformulier met afhankelijke vragen

Veel registraties vereisen dat er detailvragen gesteld worden aan deelnemers. Zo vraagt een aanmeldformulier vaak naar dieetvoorkeuren, of kunnen deelnemers ook socials/uitjes kiezen in hun deelnemersregistatie. Door deze keuzes in te bouwen in je aanmeldformulier verzamel je direct alle registratie-informatie van congresdeelnemers.

Om te lange aanmeldformulieren te voorkomen maakt aanmelder.nl het mogelijk in de deelnemersregistatie vragen alleen te tonen als deze relevant zijn voor de deelnemer. Je kunt je congresvragen dus afhankelijk maken van eerder gekozen antwoorden. Daarnaast bouw je je aanmeldformulier met meer dan 15 vraagtypen. Dus je kan makkelijk in je aanmeldformulier email-vragen, open-vragen, multiple-choice-vragen etc. toevoegen.

Deelnemersregistatie is meer dan formulier alleen

Aanmelder.nl deelnemersregistatie biedt meer dan alleen een aanmeldformulier. Elke deelnemer krijgt na deelnemersregistatie automatisch een bevestigingsbericht. Voor de registratie kan je een professionele congres-uitnodiging bouwen. En na registratie kan je een enquete rondsturen naar alle deelnemers om het congres te evalueren.

Aanmeldformulier bouwen

Deelnemersregistatie met toegangsgeld en tickets

Tijdens het bouwen van je cogres formulier kun je makkelijk toegangsgeld toevoegen. Zo kunnen deelnemers na deelnemersregistatie ook direct betalen via iDEAL, PayPal, bankafschrijving of creditcard. Daarnaast kunnen deelnemers op factuur betalen. Lees er hier meer over.

14-daagse trial

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise.

Meld je aan voor de trial en maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van aanmelder.nl.

Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenementen AVG-proof!

 

Lees ook over Event registratie

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

Nieuwsbrief