Aanmeldformulier bouwen

Aanmeldformulier bouwen

Aanmeldformulier bouwen

Bij het organiseren van een evenement is goede deelnemersregistratie de sleutel tot succes. Het belangrijkste onderdeel van registratie is het aanmeldformulier. En dat kan je nu gemakkelijk online bouwen.

Registratie aanmeldformulier

Je hoeft namelijk geen technische handelingen te verrichten. Het bouwen van een effectief aanmeldformulier doe je in aanmelder.nl simpelweg door vraagtypen in het aanmeldformulier te slepen. Zo bouw je in 10 minuten een overzichtelijk aanmeldformulier. En je kan het direct gratis proberen door op <start nu> te klikken.

Slim aanmeldformulier met afhankelijke vragen

Veel registraties vereisen dat er detailvragen gesteld worden aan deelnemers. Zo vraagt een aanmeldformulier vaak naar dieetvoorkeuren, of kunnen deelnemers ook socials/uitjes kiezen in hun deelnemersregistatie. Door deze keuzes in te bouwen in je aanmeldformulier verzamel je direct alle registratie-informatie van congresdeelnemers.

Om te lange aanmeldformulieren te voorkomen maakt aanmelder.nl het mogelijk in de deelnemersregistatie vragen alleen te tonen als deze relevant zijn voor de deelnemer. Je kunt je congresvragen dus afhankelijk maken van eerder gekozen antwoorden. Daarnaast bouw je je aanmeldformulier met meer dan 15 vraagtypen. Dus je kan makkelijk in je aanmeldformulier email-vragen, open-vragen, multiple-choice-vragen etc. toevoegen.

Deelnemersregistatie is meer dan formulier alleen

Aanmelder.nl deelnemersregistatie biedt meer dan alleen een aanmeldformulier. Elke deelnemer krijgt na deelnemersregistatie automatisch een bevestigingsbericht. Voor de registratie kan je een professionele congres-uitnodiging bouwen. En na registratie kan je een enquete rondsturen naar alle deelnemers om het congres te evalueren.

Deelnemersregistatie met toegangsgeld en tickets

Tijdens het bouwen van je cogres formulier kan je makkelijk toegangsgeld toevoegen. Zo kunnen deelnemers na deelnemersregistatie ook direct betalen via iDEAL, bank of creditcard.

 

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!