Bijeenkomst organiseren

Een bijeenkomst organiseren zonder stress. Maak online met aanmelder.nl zelf gemakkelijk een aanmeldformulier, uitnodigingen en website.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Bijeenkomst organiseren

Bij het organiseren van een bijeenkomst komt veel kijken. Het vinden van een goede locatie, het plannen van een geschikte datum, het uitnodigen van je deelnemers en het bijhouden van je aanmeldingen. Als je er voor kiest om dit allemaal handmatig te doen, ben je veel tijd kwijt. Door gebruik te maken van aanmelder.nl bespaar je veel tijd bij het organiseren van je bijeenkomst.

Bijeenkomst organiseren

Snel online de organisatie optuigen

De communicatie met deelnemers voor en tijdens het organisatietraject zijn bepalend voor de opkomst. Maak in aanmelder.nl je eigen berichten, uitnodiging, aanmeldformulier, betalingen en hou het overzicht! Een uitnodiging maak je door een eigen tekst en vormgeving toe te voegen in de online omgeving van aanmelder.nl. Het aanmeldformulier maak je simpelweg door vragen in het formulier te slepen. Drag & drop. Met aanmelder.nl kun je binnen 10 minuten een bijeenkomst organiseren.

Bijeenkomst organiseren

Entree met Scan & Badge

Ook het printen van persoonlijke, zelfontworpen badges voor deelnemers kun je online regelen met aanmelder.nl door gebruik te maken van Scan & Badge. Deelnemers krijgen in hun bevestigingsbericht een QR-code meegestuurd. Deze code wordt bij aankomst gescand en binnen een paar seconden rolt er een badge uit een van onze printers. Je kunt zelf bepalen hoe deze badge eruit komt te zien. Wil je meer informatie over Scan & Badge? Vul dan het formulier hiernaast in om in contact te komen met een van onze collega's.

Bijeenkomst organiseren met aanmelder.nl

Wil je met eigen ogen zien hoe je een bijeenkomst kunt organiseren met aanmelder.nl? Je kunt vrijblijvend een account aanmaken. Zo kun je alle functionaliteiten zelf uitproberen om te zien of het een goede oplossing is voor jouw bijeenkomst. En kom je er niet helemaal uit? Dan staat ons support team klaar om je te helpen!

14-daagse trial

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise.

Meld je aan voor de trial en maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van aanmelder.nl.

Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan.

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenementen AVG-proof!

 

Lees ook over Aanmeldformulier bouwen

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

Nieuwsbrief