Nieuws

Nieuwe collega: Fien

13 juni 2018

Nieuwe collega: Fien
Wat leuk, alweer een nieuw gezicht! Wie ben je?
Fien: Ik ben Fien!

Waar kom je vandaan?
Fien: Oorspronkelijk uit Wortegem-Petegem (Ja, dat is België), maar laten we zeggen regio Gent. Sinds drie jaar woon ik nu in Nederland. Verhuisd voor de liefde, het klassieke verhaal zeg maar. We hebben elkaar ontmoet tijdens een kitesurf vakantie. We houden allebei veel van sport.

Je bent al even begonnen, en toen meteen op vakantie gegaan. Waar ben je geweest?
Fien: Voor 3 weken naar Peru! Veel gezien en rondgereisd. Natuurlijk naar de Machu Picchu, maar ook de drijvende rieten eilanden en Rainbow Mountain waren erg gaaf. 

Dus nu helemaal uitgerust aan de slag?
Fien: Nou ik kwam niet uitgerust terug van de reis, haha! Inmiddels wel weer helemaal uitgerust hoor.

Waarom wil je bij aanmelder.nl werken?
Fien: Ik ben maatschappelijk werker, dat heb ik gestudeerd. Ik wilde graag iets anders doen, iets meer praktisch. aanmelder.nl sprak me erg aan vanwege het jonge team en de nieuwe managementvorm. Een team van doeners, dat past bij mij. 

Hoe krijgen klanten met jou te maken?
Fien: Ik werk op support. Dus voor vragen over aanmelder.nl, en dan vooral het aanmeldformulier en betalingen kun je bij mij en mijn collega's op support terecht.

Bij aanmelder.nl werken we vanuit zes kernwaarden. Welke past het beste bij jou?
Fien: Everything is not not our problem en Be friendly: humans first. Ze liggen eigenlijk in elkaars verlengde. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

Welkom bij de club Fien!

Bekijk alle kernwaarden van aanmelder.nl hier

Nieuwsbrief