Nieuw: Deelnemeromgeving

In april voegen wij een nieuwe feature toe aan aanmelder.nl: de deelnemeromgeving. Hiermee kun je als organisator de deelnemer nog beter bedienen door een eigen inlog omgeving aan te bieden. Hier kunnen deelnemers hun tickets, facturen en gegevens beheren. Maar dat is niet alles. Trek je evenement naar een hoger niveau door afgeschermde content aan te bieden voor, tijdens en na het evenement op de event website.

Een eigen omgeving voor elke deelnemer is een mooie toevoeging aan onze bestaande event management software. Met deze feature breid je het dienstenpakket naar de deelnemer verder uit. De deelnemer krijgt zelf de controle over haar of zijn registratie. In de persoonlijke omgeving kunnen deelnemers verschillende acties uitvoeren.

Overzicht van registraties

In de omgeving krijgt de deelnemers een overzicht van  zijn of haar registraties te zien.

Wijziging van gegevens

Een deelnemer kan zelf direct zijn gegevens of inschrijving wijzigen. De wijzigingen worden hiermee direct verwerkt en zijn gelijk up-to-date in alle onderdelen.

Deelnemeraccount aanmaken

De deelnemer kan een eigen profiel aanmaken met persoonlijke gegevens die zij kunnen prefillen.

Facturen downloaden

De factuur van het toegangsbewijs of andere aankopen kan de deelnemer direct downloaden vanuit de deelnemeromgeving.

Omgeving zelf verwijderen

Om te voldoen aan de AVG kan de deelnemer zijn account zelf verwijderen. Waardoor alle gegevens van de deelnemer direct vernietigd worden.

Til het evenement naar een hoger niveau

Buiten de praktische zaken voor de deelnemer, krijg jij als organisatie de kans om je evenement te verbreden. Door content vooraf, tijdens en na het evenement in de deelnemeromgeving te plaatsen geef je een extra waarde aan je evenement. De content stel je beschikbaar in de omgeving waar de deelnemer op elk gewenst moment van de dag de content kan beluisteren, kijken of lezen. Niet alleen content voor het geregistreerde evenement maar alle content die je zelf aan wilt bieden.

Of promoot een volgend evenement, aankomende sessies of sponsoren in de omgeving.

Binnenkort beschikbaar
De deelnemeromgeving wordt in April beschikbaar gesteld.

Heb je vragen over de omgeving? Neem contact op!