Google form voor evenement?

Google forms zijn handig om een vragenlijst op te stellen voor intern gebruik. Aanmeldformulieren voor evenementen maak je als organisator van evenementen weer gemakkelijk met aanmelder.nl.

In onze guide: ‘Zelf een aanmeldformulier of inschrijfformulier maken, hoe doe je dat?´, leggen wij van A-Z uit hoe jij dit zelf kan doen.

Zorg voor een efficiënte en effectieve registratie van deelnemers aan jouw evenement met aanmelder.nl’s Event Management tool.

Google forms vs. deelnemersregistratiesoftware

In 2018 is er een belangrijke wijziging gekomen voor organisatoren van evenementen. Volgens de AVG-wetgeving moeten deelnemers hun gegevens kunnen inzien, aanpassen en verwijderen. Een optie die Google forms niet biedt. Daarom is het belangrijk om de online tools – die je gebruikt voor het registreren van deelnemers voor je evenement – zorgvuldig te selecteren.

aanmelder.nl is een deelnemersregistratie tool

Je begint bij het aanmeldformulier voor het evenement, maar met aanmelder.nl maak je gemakkelijk een eventwebsite, verstuur je uitnodigingen, regel je de kaartverkoop en betalingen. Zelfs alle financiële administratie nemen we uit handen. Zodra de inschrijving is geopend, verzamel je data over je event en na afloop verstuur je deelnemers een enquête om het evenement te evalueren.

Toon alleen relevante onderdelen

Net als bij Google forms is het mogelijk om vragen te tonen op basis van de gegeven antwoorden. Hiermee toon je alleen de relevante onderdelen. Zo houd je het formulier efficiënt en effectief.

Eén prijs per geregistreerde deelnemer

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Meld je aan voor de trial en leer aanmelder.nl 14 dagen vrijblijvend kennen.

aanmelder.nl is ISO gecertificeerd

De veiligheid van jouw data en die van je deelnemers, zijn voor ons van groot belang. Daarom zijn wij ISO 27001 gecertificeerd. Daarnaast zijn wij ook ISO 9001 gecertificeerd op het gebied van kwaliteitsmanagement. Hiermee organiseer je evenementen AVG-proof!

Hi drukke Event Manager… Heb je een momentje?

Organiseer je binnenkort een event? Met Event Management kun je diverse taken automatiseren en stroomlijnen, zodat jij je kan richten op het evenement zelf. Zo kun je mailings automatiseren, personaliseren en branden, een evenementenwebsite maken, deelnemers registreren, tickets verkopen, financiële administratie beheren en nog veel meer. Alles vanuit één overzichtelijk dashboard.

Test diverse features nu 14 dagen gratis.