Google forms zijn handig om een vragenlijst op te stellen voor intern gebruik. Aanmeldformulieren voor evenementen maak je als organisator van evenementen met aanmelder.nl

Google forms vs. deelnemersregistratiesoftware

In 2018 is er een belangrijke wijziging gekomen voor organisatoren van evenementen. Volgens de AVG-wetgeving moeten deelnemers hun gegevens kunnen inzien, aanpassen en verwijderen, die optie biedt Google forms niet. Let daarom op welke online tools je gebruikt voor het registreren van deelnemers voor je evenement.

aanmelder.nl is een deelnemersregistratie tool

Je begint bij het aanmeldformulier voor het evenement, maar met aanmelder.nl maak je gemakkelijk een eventwebsite, verstuur je uitnodigingen, regel je de kaartverkoop en betalingen. Zodra de inschrijving is geopend houd je statistieken bij en na afloop verstuur je deelnemers een enquête om het evenement te evalueren.

Toon alleen relevante onderdelen

Net als bij Google forms is het mogelijk om vragen te tonen op basis van gegeven antwoorden. Hiermee toon je alleen de relevante onderdelen. Zo houd je het formulier efficiënt en effectief.

Een prijs per geregistreerde deelnemer

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Meld je aan voor de trial en leer aanmelder.nl 14 dagen vrijblijvend kennen.

aanmelder.nl is ISO gecertificeerd

ISO27001 voor informatiebeveiliging en ISO9001 voor kwaliteitsmanagement. Organiseer evenementen AVG-proof!

Deelnemeromgeving

Deelnemeromgeving Mei 2021 Deelnemers kunnen nu inloggen...