New features event management

Ontdek het interview met Tim over de nieuwe Event Website Builder - aanmelder.nl

Bij aanmelder.nl begrijpen we als geen ander dat registratie voor evenementen onmisbaar is. Het uitnodigen en informeren van gasten vormt de kern van elke geslaagde bijeenkomst. Gelukkig bieden wij een uitgebreid scala aan services, waaronder Event Check-In, Event Platform, Event Streaming en onze krachtige Event Management software, die registratie, ticketing en streaming buitengewoon toegankelijk maken.

Event Management is ontworpen met één doel voor ogen: het vereenvoudigen van processen rondom eventregistratie. En nu tillen we dat naar een hoger niveau met de lancering van de Event Website Builder. Hiermee wordt het creëren van eventwebsites niet alleen praktischer, maar ook gebruiksvriendelijker en visueel aantrekkelijker dan ooit tevoren!

 

Lees het interview met Tim voor essentiële inzichten

Event Inspiration interviewde Tim Castelein, onze lead productontwikkeling. Tim is uiteraard nauw betrokken geweest bij de opzet van de nieuwe Event Website Builder en deelde zijn inzichten. Want wat is nou precies het verschil tussen de nieuwe variant ten opzichte van de andere? We geven je graag alvast een voorproefje en delen twee highlights uit dit gesprek:

1. Meer vrijheid, meer mogelijkheden

Tim benadrukte de wens om organisatoren nog meer controle te geven bij het ontwerpen van eventwebsites. Met deze nieuwe builder kunnen gebruikers nu moeiteloos losse blok-elementen verplaatsen, secties combineren en diverse visuele elementen naast elkaar plaatsen. De vrijheid en flexibiliteit zijn enorm toegenomen, waardoor elke site een unieke uitstraling kan krijgen die perfect past bij het evenement.

“Onze tools maken het voor organisatoren heel gemakkelijk snel een eigen eventsite te ontwikkelen en deze zo simpel of complex als gewenst in te richten. Klanten zijn zeer tevreden, maar wij wilden ze een nog betere ervaring bieden.” Tim Castelein, Developer aanmelder.nl

2. Interactieve en gebruiksvriendelijke tools

Een ander belangrijk punt dat naar voren kwam, was de focus op interactieve en gebruiksvriendelijke tools. De nieuwe functionaliteiten maken het mogelijk om programma’s gemakkelijk en visueel aantrekkelijk te presenteren. Met specifieke event widgets kunnen organisatoren nu sprekers, programma-informatie en andere details naadloos integreren, waardoor deelnemers een gestroomlijnde ervaring hebben.

Wil je meer inzichten en details ontdekken over deze revolutionaire veranderingen? Lees het volledige interview met Tim op Event Inspiration en ontdek hoe deze nieuwe features jouw evenementen naar een hoger niveau tillen!

De toekomst van jouw evenementen

Naast de twee onthulde punten biedt dit interview een voorproefje van de toekomst van jouw evenementen. Tim onthult boeiende details over aankomende updates, waaronder een veelbelovende sponsormodule en een geavanceerde map-widget. Leer meer over de geplande toevoegingen van video’s, fotogalerijen en sociale-mediakanalen, die jouw evenementen websites naar een hoger niveau tillen.

Start jouw reis naar evenement innovatie!

Klaar om de toekomst van evenementplanning te ontdekken? Lees het volledige interview en maak je gereed voor de aankomende mogelijkheden die onze Event Website Builder biedt!

Hoe vind je het interview?

Bezoek Event Inspiration en duik in dit inspirerende interview! Leer hoe de Event Website Builder van aanmelder.nl het verschil maakt in de wereld van evenementenorganisatie.

Ben je nog geen gebruiker en wil je ook direct aan de slag? Probeer dan aanmelder.nl’s Event Management en start direct met het bouwen van jouw event website. Dankzij de twee weken proefperiode kun je gelijk zelf de features ontdekken. Ervaar het zelf.