Prijzen

Betaal per registratie. Hoe meer deelnemers, des te lager de prijs


Vul hieronder het verwachte aantal deelnemers in en bereken wat aanmelder.nl voor je kost. Klik hier voor meer informatie over ons prijsmodel.


0,00/ aanmelding

Standard

Het standaard deelnemersregistratie pakket wat je eigenlijk niet meer standaard kan noemen. Persoonlijke website, formulieren, uitnodigingen en statistieken… alles in jouw stijl.

Klik voor meer informatie

0,00/ aanmelding*

Professional

Het complete pakket voor de organisator die alles tot in het kleinste detail verzorgd wil hebben. Zelfs de kaartverkoop en een groot deel van de administratie wordt voor je geregeld: praktisch en professioneel.

Klik voor meer informatie

0,00/ aanmelding*

Academic

Een zeer verstandige keuze voor de geleerden onder ons. Het totale standaard en professionele pakket, gecomplementeerd met abstract handling en paper reviewing: deelnemersregistratie wordt academisch verantwoord.

Klik voor meer informatie

White-label

Wij zijn trots op ons mooie logo. Maar we begrijpen het ook als je ons logo niet op je website of onder je mails wil hebben. Daarom hebben we een white-label oplossing. Voor € 242 per jaar, per account kun je aanmelder.nl gebruiken zonder onze logo's. Het enige wat je moet doen, is een mail sturen naar info@aanmelder.nl. Zet in de mail dat je gebruik wil maken van het white label en het emailadres van je account, dan komt de rest in orde!

Domeinnaam

Wil je een unieke domeinnaam voor jouw event? Dan kun je via aanmelder.nl ook een domeinnaam kopen. Een domein kost € 50 per jaar. Heb je al een (leeg) domein en wil je dat koppelen aan je event? Dat kan ook, dat kost eenmalig € 50 en jaarlijks € 25.

Event app

Wil je onze event app inzetten voor de deelnemers van jouw evenement? Voor een enkel evenement kost dat € 950. Voor vijf events kost het € 4450. Deelnemers kunnen de app gratis downloaden van de iOS of Android app store.

* excl. transactie-, sms- en Scan & Badge-kosten. Meer informatie over extra kosten

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW