Prijzen

Neem contact op voor onze prijzen

De prijs voor het gebruik van het event softwarepakket met alle bijbehorende features hangt af van het aantal registraties. Neem voor een prijsindicatie contact met ons op. Of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

Contact

Standard

Het standaard deelnemersregistratie pakket wat je eigenlijk niet meer standaard kan noemen. Persoonlijke website, formulieren, uitnodigingen en statistieken… alles in jouw stijl.

Professional

Het complete pakket voor de organisator die alles tot in het kleinste detail verzorgd wil hebben. Zelfs de kaartverkoop en een groot deel van de administratie wordt voor je geregeld: praktisch en professioneel.

Academic

Een zeer verstandige keuze voor de geleerden onder ons. Het totale standaard en professionele pakket, gecomplementeerd met abstract handling en paper reviewing: deelnemersregistratie wordt academisch verantwoord.

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Scan & Badge

De entree van je evenement wil je professioneel aanpakken en bovenal soepel laten verlopen. Daarom ontwikkelden wij Scan & Badge: on-site check-in van deelnemers en badge printing. Krijg grip op de shows/no shows van je evenement.
Voorwaarde: professional pakket

Vraag offerte aan

scan and badge
scan and badgescan and badge
safe culturesafe culture

Leads scannen met prospector

Met de prospector app scannen standhouders de badge van deelnemers voor hun contactgegevens. Deze leads zijn zo gemakkelijk op te volgen na afloop van het evenement.

Vraag offerte aan

safe culture

Event app voor deelnemers

Alle event informatie op één plek: event app eventilo. Houd deelnemers op de hoogte van je event nieuws met push notificaties. De instellingen voor de website neem je gemakkelijk over voor de app. Informeer naar de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

scan and badge
scan and badgescan and badge

Interesseformulier

Vul onderstaand formulier in zodat wij contact kunnen opnemen voor een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte.

Of neem contact met ons op.

sales@aanmelder.nl

pricing person

Extra opties

White label

Wij bieden onze event software ook white label aan, zonder dat het aanmelder.nl logo zichtbaar is voor deelnemers van jouw evenementen. Heb je interesse in de white label oplossing? Neem contact met ons op.

Domeinnaam

Wil je een unieke domeinnaam voor jouw evenement? Dan kun je via aanmelder.nl ook een domeinnaam kopen. Heb je al een (leeg) domein en wil je dat koppelen aan je event? Dat kan ook.