Eventwebsite

Eventwebsite

Jouw aanmeldformulier op jouw event website

Bij het organiseren van een evenement is goede deelnemersregistratie de sleutel tot succes. Het belangrijkste onderdeel van registratie is het aanmeldformulier. En die staat direct op jouw eventwebsite. Deze evenement website kan je ook uitbreiden met een programma of sprekersinformatie.

Evenement website met aanmeldformulier

Voor het ontwerpen van je aanmeldformulier hoef je overigens geen technische handelingen te verrichten. Het bouwen van een effectief aanmeldformulier doe je in aanmelder.nl simpelweg door vraagtypen in het aanmeldformulier te slepen. Zo bouw je in 10 minuten een overzichtelijk aanmeldformulier op je eigen evenementwebsite.

Evenementwebsite in eigen huisstijl

Om je deelnemers de juiste zakelijke indruk te geven, kan je uiteraard je evenementwebsite opmaken in je eigen huisstijl. Kies lettertypes, kleuren en logo's voor de eventwebsite. Die worden dan naar de event website ook gebruikt voor emails en bevestigingsberichten.

Bekijk onze video over evenementwebsite bouwen

Bekijk direct onze video over het maken van jouw aanmeldformulier online.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!