Eventwebsite

Maak eenvoudig zelf een prachtige eventwebsite. Met daarop je registratieformulier, programma en bijvoorbeeld sprekersinformatie.

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Alle informatie op 1 plek: de eventwebsite

Bij het organiseren van een evenement is goede deelnemersregistratie de sleutel tot succes. Het belangrijkste onderdeel van registratie is het aanmeldformulier. En die staat direct op jouw eventwebsite. De eventwebsite kun je gemakkelijk uitbreiden met het programma, sprekersinformatie.

Een aanmeldformulier is zó gebouwd

Voor het ontwerpen van je aanmeldformulier hoef je  geen technische handelingen te verrichten. Het bouwen van een effectief aanmeldformulier doe je in aanmelder.nl simpelweg door vraagtypen in het aanmeldformulier te slepen. Zo bouw je in 10 minuten een overzichtelijk aanmeldformulier op je eigen eventwebsite.

In huisstijl en responsive

Om je deelnemers de juiste zakelijke indruk te geven, kun je de eventwebsite opmaken in je eigen huisstijl. Kies lettertypes, kleuren en logo's. Die ook gebruikt voor e-mails en bevestigingsberichten. Helemaal responsive!

Bekijk direct onze video over het maken van een online aanmeldformulier.

Eventwebsite

Probeer het zelf

Bekijk alle features van aanmelder.nl hieronder, of probeer het zelf en maak vrijblijvend een account aan.

Lees ook over Inschrijfformulier

Guido Eventwebsite
Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!