Eventwebsite

Een eventwebsite met daarop het registratieformulier voor deelnemers, programma maak je eenvoudig zelf met aanmelder.nl

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Alle informatie op 1 plek: de eventwebsite

De eventwebsite is de plek waar deelnemers informatie krijgen en zich aanmelden voor het evenement. Het belangrijkste onderdeel van registratie is het aanmeldformulier. En die staat direct op jouw eventwebsite. De eventwebsite kun je gemakkelijk uitbreiden met het programma, sprekersinformatie. Je hoeft niet te coderen, je kiest een template, vormgeving. Je kunt zoveel eigen CSS toevoegen als je wilt. 

 

Een aanmeldformulier is zó gebouwd

Voor het ontwerpen van je aanmeldformulier hoef je geen technische handelingen te verrichten. Het bouwen van een effectief aanmeldformulier doe je in aanmelder.nl simpelweg door vraagtypen in het aanmeldformulier te slepen. Zo bouw je in 10 minuten een overzichtelijk aanmeldformulier op je eigen eventwebsite.

aanmeldformulier op evenwebsite

Eventwebsite in je eigen huisstijl en responsive

Om je deelnemers de juiste zakelijke indruk te geven, kun je de eventwebsite opmaken in je eigen huisstijl. Kies lettertypes, kleuren en logo's. Die ook gebruikt voor e-mails en bevestigingsberichten. Helemaal responsive! Bekijk onze video over het maken van een online aanmeldformulier:

 

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je de eventwebsite in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Inschrijfformulier

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen