Event website

Bij het organiseren van een evenement begin je natuurlijk met het visitekaartje; een website. Met de software van aanmelder.nl maak je eenvoudig en snel een website voor jouw evenement.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Een evenementen website is zo gebouwd


Met onze software heb je binnen enkele stappen een professionele evenementen website én een registratieformulier. Het formulier kun je zo uitgebreid maken als je wilt met de verschillende opties binnen aanmelder.nl. De website kun je vervolgens uitbreiden met programma, sprekers informatie, routes en overige informatie die je wilt delen met de deelnemers. Voor het ontwerpen van je website hoef je geen technische kennis te hebben. Middels een template zet je zonder hulp van IT een professionele website neer. Heb je toch nog specifieke wensen? Je kunt je eigen CSS toevoegen.

Event website in eigen huisstijl

Je website bouw je in de software van aanmelder.nl, maar je wilt natuurlijk wel je eigen huisstijl toepassen. Dit is geen probleem. Onze software biedt verschillende opties om de website in te richten met kleuren, lettertypes en stijlen. Jouw doelgroep herkent dus de website als die van jou. De huisstijl opties komen terug bij de opmaak van e-mail en uitnodigingen.

Responsive website

De websites van aanmelder.nl zijn responsive. Dat betekent dat de website op elke smartphone, tablet en PC-scherm volledig functioneert. Je deelnemers kunnen zich dus aanmelden via elk gewenst apparaat.

Bespaar tijd en kosten

Met onze software bespaar je tijd maar vooral veel kosten. Het bouwen en ontwikkelen van website kost tijd en middelen. Externe ontwikkelaars zijn vaak duur en hebben een volle planning. Je moet dus ruim van te voren beginnen met de bouw van de website. Met de evenementen software van aanmelder.nl is dit niet nodig. Zo begin jij ontspannen aan de planning van je event.

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Inschrijfformulier

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.