Google form voor evenement

Maak een inschrijfformulier met tekstvakken, datumkeuze, selectievakken en nog veel meer aan. Hiervoor hoef je geen Google form te maken. Dit kan in eenvoudig en snel in aanmelder.nl

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Inschrijfformulier hoeft niet via Google Form

Succesvolle evenementregistratie begint bij het maken van een goed inschrijfformulier. Dit hoeft niet via een google formulier. Een online formulier voor je deelnemers maak je in aanmelder.nl. Het formulier kan onder andere een tekstvak, datumkeuze, selectievak, checkbox en meerkeuzevraag bevatten. In 10 minuten zet je een inschrijfformulier op. Probeer het gratis!

Aanmeldingen voor programmaonderdelen, workshops en sessies

Verzamel jij alle gegevens die je nodig hebt voor een succesvol evenement in google form? Je kan in het inschrijfformulier direct de aanmeldingen voor programmaonderdelen, workshops of sessies bijhouden. Ook vervolgkeuzes zijn makkelijk te registereren, handig voor het plannen van sessieruimtes of workshopruimtes. 

Registreer jij je vervolgkeuzes in Google Form?

Bestaat het programma uit meerdere dagen of onderdelen? Kies dan voor de mogelijkheid om vervolgkeuzes in het inschrijfformulier te registreren. Neemt een deelnemer deel aan een diner, vraag meteen naar eventuele dieetwensen. Dan heb je meteen de benodigde gegevens voor de cateraar bij elkaar.

Alleen relevante onderdelen tonen in het inschrijfformulier

Het is ook mogelijk om vragen in het inschrijfformulier te verbergen als ze niet van toepassing zijn voor een specifieke groep deelnemers. Hiermee toon je alleen de relevante onderdelen. Zo houd je het inschijfformulier lekker kort. Hiervoor hoef je geen inschrijfformulier te maken in Google Form.

Uitnodigen en herinneren

Niet alleen een inschrijfformulier maak je in aanmelder.nl. In dit online registratiesysteem verstuur je je contacten uitnodingen in je huisstijl. In deze uitnodigiging staat direct de link naar je inschrijfformulier. Verstuur eenvoudig herinneringen aan je contactpersonen die het inschrijfformulier nog niet hebben ingevuld. Een Google Form maken is niet nodig!

Badges printen - Google Form niet nodig!

Badges printen? aanmelder.nl biedt ook vele faciliteiten voor het printen van badges. Hiervoor gebruik je de gegevens die de deelnemer in het online aanmeldformulier heeft ingevuld. Met aanmelder.nl print je ter plaatse de badges met actuele informatie van de deelnemer. Staat er een foutje in de naam? Het aanpassen is zo gebeurd en voor je het weet heeft de deelnmer de juist badge in handen.

Lees ook over Jouw online aanmeldformulier

Guido Google form voor evenement
Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!