Google form voor evenement

Maak een inschrijfformulier met tekstvakken, datumkeuze, selectievakken en nog veel meer aan. Hiervoor hoef je geen Google form te maken. Dit kan in eenvoudig en snel in aanmelder.nl

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Inschrijfformulier hoeft niet via Google Form

Succesvolle evenementregistratie begint bij het maken van een goed inschrijfformulier. Dit hoeft niet via een google formulier. Een online formulier voor je deelnemers maak je in aanmelder.nl. Het formulier kan onder andere een tekstvak, datumkeuze, selectievak, checkbox en meerkeuzevraag bevatten. In 10 minuten zet je een inschrijfformulier op. Maak vrijblijvend een account aan!

Aanmeldingen voor programmaonderdelen, workshops en sessies

Verzamel jij alle gegevens die je nodig hebt voor een succesvol evenement in google form? Je kan in het inschrijfformulier direct de aanmeldingen voor programmaonderdelen, workshops of sessies bijhouden. Ook vervolgkeuzes zijn makkelijk te registereren, handig voor het plannen van sessieruimtes of workshopruimtes. 

Alleen relevante onderdelen tonen in het inschrijfformulier

Het is ook mogelijk om vragen in het inschrijfformulier te verbergen als ze niet van toepassing zijn voor een specifieke groep deelnemers. Hiermee toon je alleen de relevante onderdelen. Zo houd je het inschijfformulier lekker kort. Hiervoor hoef je geen inschrijfformulier te maken in Google Form.

Uitnodigen en herinneren

Niet alleen een inschrijfformulier maak je in aanmelder.nl. In dit online registratiesysteem verstuur je je contacten uitnodingen in je huisstijl. In deze uitnodigiging staat direct de link naar je inschrijfformulier. Verstuur eenvoudig herinneringen aan je contactpersonen die het inschrijfformulier nog niet hebben ingevuld. Een Google Form maken is niet nodig!

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Jouw online aanmeldformulier

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!