Inschrijvingen evenement

Met aanmelder.nl krijg je snel inschrijvingen voor je zakelijk evenement. Met een professioneel inschrijfformulier en marketing in jouw huisstijl maak je inschrijven gemakkelijk. Daarnaast heb je altijd overzicht over welke inschrijvingen er binnen zijn.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Inschrijvingen software voor evenement

Inschrijving formulieren in aanmelder.nl bouw je flexibel op met eigen vragen en teksten erin. Vervolgens kan je in een klik het gebouwde formulier inbouwen in je eigen website. Daarmee wordt ook de huisstijl overgenomen. Een inschrijfformulier inbouwen is daarmee snel en gemakkelijk geworden. In 5 minuten kan je het inschrijfformulier online zetten en komen de inschrijvingen voor jouw evenement binnen.

Online inschrijvingen tool: aanmelder.nl

ij het bouwen van inschrijfformulieren in aanmelder.nl krijg je er standaard overigens al een event website bij. Je inschrijfformulier wordt namelijk direct na aanmaken gepubliceerd samen met een homepage, programma en bijvoorbeeld sprekerspagina's. De huisstijl van de event pagina's kan je aankleden met eigen logo, kleuren en lettertypen, zodat het bij jouw evenement past. Je kunt de event website gebruiken onder een eigen domeinnaam of die van aanmelder.nl.

Inschrijvingen koppelen aan website

Maar als je al een eigen event website hebt, kan je het formulier daar ook inbouwen. Dat is geen extra werk. We noemen het inbouwen van je event registratie "embedden". Met een embedded formulier heb je de flexibiliteit van aanmelder.nl ingebouwd in je eigen website. Inschrijvingen lopen dat via je eigen website, maar met alle marketing en email-tools van aanmelder.nl

Inschrijvingen zijn meer dan inschrijfformulier alleen

Aanmelder.nl bezoekersregistrate biedt meer dan alleen een inschrijvingen-formulier. Elke deelnemer krijgt na inschrijven automatisch een bevestigingsbericht. Voor het inschrijven kan je een professionele uitnodiging bouwen. En na de inschrijvingen van deelnemers kan je een enquete rondsturen naar alle deelnemers om het evenement te evalueren. Ook het enquete formulier kan je uiteraard inbouwen in je eigen website.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise

Meld je aan voor de 14-daagse trial en leer aanmelder.nl vrijblijvend kennen. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Event website

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

Nieuwsbrief