Online ticketverkoop

Maak zelf online tickets voor jouw evenement en houd gemakkelijk overzicht van je betalingen met de online ticketverkoop van aanmelder.nl

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Online ticketverkoop voor je event

Het online organiseren van je evenement kan je veel tijdbesparen. Met aanmelder.nl behoud je het overzicht en handel je alles zo efficient mogelijk af. Maak een aanmeldformulier dat precies past bij jouw evenement en verwerk je online ticketverkoop. Maak betalingen afhankelijk van een vraag die je deelnemers invullen zodat mensen alleen de betaling zien die voor hen toepasselijk is. Sleep het door jou gemaakte ticket in je formulier en laat je deelnemers makkelijk online betalen via iDEAL, creditcard, bankoverschrijving of Paypal. Met eigen ogen zien hoe makkelijk het is om een goed aanmeldformulier inclusief betaalde tickets te maken? Maak dan hier vrijblijvend een account aan!

Afhandeling van je online ticketverkoop

In het systeem van aanmelder.nl kun je bijhouden hoe het ervoor staat met de betalingen. Zodra je deelnemers hun ticket hebben betaald is hun aanmelding compleet. Heeft je deelnemer het ticket nog niet betaald? Stel dan automatische herinneringen in om er zeker van te zijn dat je online ticketverkoop zo soepel mogelijk verloopt. Ook het sturen van facturen en het doen van refunds kun je in aanmelder.nl met één druk op de knop. 

Scan & Badge

Wil je jouw deelnemers op je evenement voorzien van een gepersonaliseerde badge? Maak dan gebruik van Scan & Badge! Deelnemers krijgen in het bevestigingsbericht van hun ticket een QR-code waarmee ze op het evenement zelf kunnen worden ingecheckt met een van onze tablets. Vervolgens rolt er binnen een paar seconden een badge uit onze printer. Wil je meer weten over Scan & Badge of gelijk een offerte aanvragen? Klik dan hier.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

Lees ook over E-ticketverkoop

Guido Online ticketverkoop
Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!