RSVP online voor je evenementen

Als de voorbereidingen voor je evenement in volle gang zijn, is het verstandig om beoogde deelnemers alvast een een save-the-date, of RSVP online te sturen.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

RSVP online voor je evenementen

 

Naast het programma en alle facilitaire zaken is het aan de event manager om te zorgen voor een goede opkomst op het evenement of congres. Een RSVP online sturen aan de genodigden voor het evenement is een goede manier om het aantal aanmeldingen voor het evenment te verhogen.

Gebruik een online deelnemersregistratietool

Als je de organisatie van het evenement in een online omgeving vormgeeft, dan kun je vanuit die éne plek berichten, zoals een RSVP, online versturen. Maak een aanmeldformulier waarin je de gegevens die nodig zijn voor de registratie uitvraagt. Op die manier kunnen mensen vanuit de RSVP zich meteen aanmelden voor je evenement.

Een strakke vormgeving van je berichten

Wil je je huisstijl doorvoeren tot in de puntjes? Of heeft je evenement een geheel andere vormgeving? Als je een evenement organiseert met aanmelder.nl heb je volledige controle op de vormgeving van je berichten en eventwebsite.

 

 

Gericht communiceren met deelnemersgroepen

Wil je verschillende RSVP's, bijvoorbeeld met andere vormgeving, sturen naar verschillende doelgroepen? Dat kan met aanmelder.nl. Je maakt online gemakkelijk groepen aan van contactpersonen. Zo kun je de sprekers, VIP-gasten en staf een andere RSVP sturen.

RSVP online met aanmelder.nl

Probeer de deelnemersregistratie software van aanmelder.nl vrijblijvend uit. Wanneer je een account aanmaakt, kun je starten aan een testevenement, want je bevind je in de testfase van de software. Voor het gebruik van aanmelder.nl voor je échte evenement betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen.

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Jelle Test

Joakim helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

Nieuwsbrief