New features event management

Revolutioneer je evenementplanning met onze Programma Widget

Als evenementenorganisator heb jij hard gewerkt om een fantastisch programma neer te zetten voor jouw evenement. En dan is het tijd om dit programma vol trots aan jouw deelnemers te presenteren. In deze blog vertellen we je meer over de Programma Widget, de ultieme tool voor evenementorganisatoren. Ontdek hoe je met gemak een georganiseerd en filterbaar programma kunt creëren.

Gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve interface

Met de Programma Widget hebben we ervoor gezorgd dat het maken van een programma een eenvoudige en intuïtieve ervaring is. Je hebt geen technische kennis of grafisch ontwerper nodig om jouw programma er professioneel en overzichtelijk uit te laten zien. Jij voorziet de Programma Widget van alle informatie en er wordt direct een filterbaar programma gegenereerd dat je overal op je evenementen website kan plaatsen.

Flexibiliteit en real-time updates

Of je programma nu beknopt of heel uitgebreid is, de Programma widget maakt het proces moeiteloos en stressvrij. Verandering in het tijdschema of een last-minute annulering? Geen probleem! Je kunt op elk moment aanpassingen maken die direct, live worden doorgevoerd naar de website. Zo hebben jouw deelnemers altijd de laatste actuele informatie binnen handbereik.

Gebruiksvriendelijk voor deelnemers

De Programma widget maakt het niet alleen gemakkelijker voor jou als organisator, maar ook voor jouw deelnemers. Voeg tags, sessie types en meerdere tracks toe, zodat deelnemers het programma kunnen filteren op basis van hun interessegebied. Of ze nu geïnteresseerd zijn in specifieke sprekers, alleen online deelnemen of een grote passie hebben voor een bepaald type workshops, met de filteropties kan het programma volledig gepersonaliseerd worden voor elke deelnemer.

Integratie met andere functies

En wat de Programma Widget extra krachtig maakt is de naadloze integratie met de Spreker Widget. Met deze integratie kan je eenvoudig een link leggen tussen jouw programma-items en de spreker die de sessie zal verzorgen.

Toekomstige ontwikkelingen

In de nabije toekomst zullen we nieuwe functionaliteiten toevoegen, zoals de mogelijkheid om kleuren toe te wijzen aan programma-items, waardoor je programma nog overzichtelijker wordt.

Nieuwsgierig hoe jij van start kan gaan met de nieuwe Programma widget? Probeer vandaag nog de Programma Widget en ontdek zelf de voordelen!

Let op! Deze nieuwe feature is alleen beschikbaar op de nieuwe website builder. Wil je meer weten over de nieuwe website builder? Lees dan nog even verder in de blog “Direct aan de slag met onze nieuwe Event Website Builder!“ of houd alle laatste ontwikkelingen in de gaten op onze nieuwspagina.

 

Hi drukke Event Manager… Heb je even?

Organiseer je binnenkort een event? Met Event Management kun je diverse taken automatiseren en stroomlijnen, zodat jij je kan richten op het evenement zelf. Zo kun je mailings automatiseren, personaliseren en branden, een evenementenwebsite maken, deelnemers registreren, tickets verkopen, financiële administratie beheren en nog veel meer. Alles vanuit één overzichtelijk dashboard.

Test diverse features nu 14 dagen gratis.