Direct aan de slag met onze nieuwe Event Website Builder!

Rol de rode loper maar uit, want de nieuwe website builder staat klaar voor jou om de show mee te stelen. Vanaf vandaag heb jij meer creatieve vrijheid dan ooit om een prachtige evenementen-website te ontwerpen. Met de intuïtieve nieuwe website builder maak jij moeiteloos een professioneel uitziende en moderne website. Lees snel verder om te zien hoe jij van start kan gaan en wat je binnenkort allemaal kunt verwachten.

De nieuwe website builder geeft jou de vrijheid om zonder designers en developers een website voor jouw evenement te ontwerpen waar je trots op kan zijn. Door gebruik te maken van drag and drop plaats jij alle elementen precies waar jij ze wilt hebben. En terwijl jij bezig bent zie je exact hoe het eindresultaat eruit komt te zien door de “what you see is what you get” benadering. Ook oude bekende elementen van de huidige website builder hebben een update gekregen. Bepaal nog steeds jouw kleurenpalet en lettertypes in de standaard vormgeving en de nieuwe website builder zorgt ervoor dat jouw website er consistent en professioneel uitziet in jouw huisstijl.

TIP! 2 weken geleden kondigde we de nieuwe website builder aan en stelden wij speciaal voor jou een FAQ samen over wat de nieuwe website builder betekent voor jouw huidige evenementen.

Event Website Builder

Wat staat er voor je klaar?

De nieuwe website builder gaat direct van start met een aantal handige nieuwe features die jij kan gebruiken als bouwblokken voor jouw website. Maak bijvoorbeeld gebruik van de flexibele indeling van de nieuwe website builder door elementen zoals tekst en afbeeldingen naast elkaar te plaatsen. Of voeg prachtige buttons toe die linken naar onder andere pagina’s of downloadbare documenten. Maar de echte nieuwe kanjers in de website builder zijn de eerste widgets.

De programma widget

Voer alle informatie over de activiteiten van jouw evenement in en laat de nieuwe website builder hier een overzichtelijk programma van maken. Jouw deelnemers kunnen het programma filteren op basis van sessietype, tag en track en er is een zoekveld.

De spreker widget

Presenteer met deze widget de sprekers van jouw evenement op een professionele manier. Plaats prachtige foto’s met alle relevante informatie. Allemaal voor jou in een mooi jasje gegoten door de nieuwe website builder en in een handomdraai op jouw website. Het enige wat we van jou nodig hebben is de informatie.

Wij helpen je graag op weg om een mooie event website te creëren. Daarom zullen er templates beschikbaar zijn voor verschillende soorten pagina’s om je een startpunt te geven en je te inspireren.

En binnenkort?

Natuurlijk stoppen we niet hier en blijft de nieuwe website builder continu in ontwikkeling. De komende maanden kan jij veel andere, nieuwe features in de website builder verwachten. Hierdoor krijg jij steeds meer mogelijkheden om een WAUW-effect te creëren op jouw evenementen-website. Zo zal de programma-widget nog verder worden uitgebreid waardoor het mogelijk wordt om je programma te categoriseren op kleur. Ook worden er steeds meer elementen toegevoegd zoals een carrousel voor afbeeldingen, de optie om video te plaatsen, een locatie widget en komen er steeds meer templates bij om jou vliegend van start te laten gaan bij ieder evenement.

Tip: Houd de nieuwsbrief, het LinkedIn-kanaal van aanmelder.nl en/of de ‘New features – Event Management’ blogcategorie in de gaten voor de laatste updates.

Ik wil van start!

Als jouw handen net zo jeuken als die van ons om aan de slag te gaan met de nieuwe website builder, gaan we je snel vertellen hoe je van start kan gaan met testen.

Stap 1. Verzamel al je creativiteit en pak er een lekker kopje koffie of thee bij.
Stap 2. Maak een nieuw evenement aan of pak 1 van jouw nog niet gepubliceerde evenementen erbij waar je een verbluffende website voor wil gaan maken. Let op: je moet dan wel je website content opnieuw invoeren, je leest hier meer over in onze FAQ.
Stap 3. Schakel over van de huidige website builder naar de nieuwe website builder, lees hier hoe je dit met een druk op de knop kan doen. (KB artikel)
Stap 4. Er staat een nieuw icoontje op je dashboard klaar om naar de nieuwe website builder te gaan.
Stap 5. Ontdekken maar!

TIP! In onze kennisbank kan je artikelen vinden die je helpen met het leren kennen van de nieuwe website builder.

Deel je feedback en help ons de builder verder vorm te geven

Ondanks al onze inspanningen kan het zijn dat je af en toe nog een bug tegenkomt. Daarom willen we je graag vragen om deze bij ons te melden zodat we ze zo snel mogelijk kunnen opsporen en verhelpen. Ook horen we graag jouw feedback over jouw ervaring met de nieuwe website builder. Zo kunnen we samen doorontwikkelen en ervoor zorgen dat deze feature zo goed mogelijk aansluit op jouw wensen!

Heb je vragen over de nieuwe website builder en het gebruik hiervan? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze Support afdeling, zij helpen je graag verder. Stel je vraag via de chat, mail naar info@aanmelder.nl of bel +31 (0) 15 2400 119.