New features event management

Zet je sprekers in de schijnwerpers met behulp van deze innovatieve widget

Met onze nieuwe Spreker widget wordt het eenvoudiger dan ooit om jouw sprekers, docenten of artiesten te presenteren aan deelnemers van jouw evenement. Of je nu een evenement organiseert vol workshops, presentaties of optredens, met deze nieuwe feature creëer je in een handomdraai een prachtig overzicht van alle belangrijke spelers op jouw evenement. En plaats je deze eenvoudig op jouw evenementen website.

 

Voeg rechtstreeks vanaf jouw computer alle informatie van de sprekers toe aan aanmelder.nl en laat de widget direct een overzicht maken voor op jouw evenementen website. Je hebt volledige controle over waar je de sprekers laat zien en hoeveel informatie er wordt getoond. Wil je bijvoorbeeld wel of geen functietitel van al je sprekers tonen? Dit kun je voor alle sprekers instellen. Bovendien kun je kiezen uit verschillende lay-outs, zodat het perfect past bij de stijl van jouw evenement.

Heb je nog niet alle informatie van jouw sprekers of moeten er aanpassingen worden gedaan? Geen zorgen! In de Sprekers widget kun je gemakkelijk op elk moment de informatie aanpassen of aanvullen. Alle wijzigingen worden direct live doorgevoerd naar jouw evenementen website, zo is de informatie voor jouw deelnemers altijd actueel.

Wat de Spreker widget extra krachtig maakt naast het gebruiksgemak, is de naadloze integratie met onze Programma widget. Door deze integratie kan je eenvoudig de link leggen tussen een presentatie op jouw programma en de spreker die deze gaat geven. Wanneer je wijzigingen maakt aan je sprekers en deze opslaat, wordt dit ook direct doorgevoerd in het programma op je event site. Wel zo gemakkelijk!

De komende tijd zullen er steeds meer handige toevoegingen worden gedaan aan de Spreker widget. Zoals pop-up informatie kaarten met de bio van een spreker, links naar bvb social media of websites en een overzicht van alle programma onderdelen waar de spreker aan deelneemt.

Nieuwsgierig over hoe jij van start kan gaan met de nieuwe Spreker widget?

Let op! Deze nieuwe feature is alleen beschikbaar op de nieuwe website builder. Wil je meer weten over de nieuwe website builder? Lees dan nog even verder in de blog “Direct aan de slag met onze nieuwe Event Website Builder!“ of houd alle laatste ontwikkelingen in de gaten op onze nieuwspagina.