Online Events
Read time: 1 minute

Jouw evenement makkelijk vindbaar met de nieuwe Kaart Widget

Ook nadat jouw deelnemers zich hebben ingeschreven, is het essentieel om ervoor te zorgen dat hun ervaring soepel verloopt. De locatie van jouw evenement makkelijk kunnen vinden speelt daar een belangrijke rol in. Niets zo verveldend als voor de verkeerde deur staan!

Met de gloednieuwe Kaart Widget voor op jouw evenementen website kun je ervoor zorgen dat jouw deelnemers zich hier geen zorgen over hoeven te maken. Plaats eenvoudig de interactieve widget op jouw website met drag-and-drop en voer het adres in. Jouw deelnemers zullen een overzichtelijke Google Maps kaart te zien krijgen, met jouw locatie duidelijk gemarkeerd. Hierdoor kunnen zij gemakkelijk de locatie en omliggende omgeving bekijken, rechtstreeks vanaf je evenementen website. En met 1 klik kunnen jouw deelnemers de locatie op de grote kaart in Google Maps openen en direct navigeren naar de locatie van je evenement.

Geen statische link of locatie tekst die verdwijnt in de informatie op jouw website. Dankzij de interactieve Kaart Widget wordt jouw evenement website dynamisch en gebruiksvriendelijk voor jouw deelnemers.

Ben jij er klaar voor om jouw evenementen website dynamisch te maken? Ga dan vandaag zelf nog aan de slag met de Kaart Widget!

 

 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Houd de nieuwsbrief, het LinkedIn-kanaal van aanmelder.nl en/of de ‘New features – Event Management’ blog categorie in de gaten voor de laatste updates.