New features event management
Read time: 2 minutes

Maak indruk: creëer een fotogalerij voor jouw evenementen website!

Als evenementenorganisator weet je als geen ander dat het mooi in beeld brengen van jouw evenement van essentieel belang is. Een indrukwekkende sfeerimpressie van eerdere edities, of de foto’s van dit jaar delen met jouw deelnemers, kan de gehele beleving van jouw evenement versterken. Een goede fotogalerij kan op meerdere manieren ingezet worden om jouw evenementen website extra aantrekkelijk te maken.

Zet de sfeer met jouw evenement foto’s

Met het nieuwe galerij-element heb je nu de mogelijkheid om al jouw foto’s in een modern jasje te steken voor op je evenement website. Kies uit 2 verschillende stijlopties en bepaal eenvoudig zelf in hoeveel kolommen jouw foto’s worden weergegeven. Jouw deelnemers kunnen niet alleen de foto’s in het klein bekijken, maar ze ook vergoten in een navigeerbare carousel.

Praktisch en professioneel

De galerij heeft niet alleen een professionele uitstraling voor jouw deelnemers, maar is ook praktisch ontworpen voor jouw gebruik als evenement organisator. Het uploaden van foto’s kan in een keer en bepaalt intuïtief de volgorde van deze foto’s in de galerij met drag-and-drop. Maak op ieder gewenst moment aanpassingen aan de galerij door foto’s toe te voegen, te verwijderen of de volgorde te veranderen, met 1 klik op de knop wordt alles direct doorgevoerd op de website. Vergeet vooral niet om aan iedere afbeelding een alternatieve tekst toe te voegen om de zichtbaarheid van je website in zoekmachines te vergroten.

Wil jij ook aan de slag met afbeelding galerijen op jouw website? Onze kennisbank helpt jou op weg om optimaal gebruik te maken van dit nieuwe element voor jouw evenementen website.

 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Houd de nieuwsbrief, het LinkedIn-kanaal van aanmelder.nl en/of de ‘New features – Event Management’ blog categorie in de gaten voor de laatste updates.