Congressoftware

Congressoftware

Congressoftware voor uw congres

Congressoftware wordt door congres-organisatoren gebruikt voor deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie. Congressoftware bestaat dan uit een aantal congressoftware onderdelen voor verschillende doelen tijdens een congres. Zo kan congressoftware vooral deelnemersregistratie uitvoeren, maar congressoftware kan ook breder worden ingezet, zoals congressoftware voor congresmarketing, congressoftware voor ticketverkoop of congressoftware die badges print en deelnemers met elkaar in contact brengt.

Congressoftware

Online congressoftware

Tegenwoordig wordt congressoftware online als softwaredienst geleverd. Hier is aanmelder.nl een voorbeeld van. Online congressoftware is direct te gebruiken door organisatoren die de congressoftware niet hoeven te installeren. Je kan op elke computer de congressoftware in de browser gebruiken, en zo is deze congressoftware ook op je mobiel bereikbaar. Met sofware-as-a-service wordt congressoftware niet alleen makkelijker te gebruiken, maar ook goedkoper, omdat er geen congressoftware-pakket hoeft te worden aangeschaft.

Tools in congressoftware

Congressoftware kan voor de registratie en communicatie van het congres verschillende tools of modules bevatten. De meest gebruikte congressoftware toepassing is deelnemersregistratie, uitnodigen en communiceren en ticketverkoop.

Congresregistratie software

Het onderdeel van congressoftware dat voor de deelnemersregistratie wordt gebruikt, is vooral belangrijk in het voortraject van het congres. Met deelnemersregistratie software worden de gegevens van alle deelnemers verzameld waardoor de organisator een goed overzicht over de deelnemers krijgt.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!