Deelnemersregistratie

Online deelnemersregistratie maakt zakelijke deelnemersregistratie gemakkelijk, professioneel en zorgt voor een hogere opkomst.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Deelnemersregistratie

Inzicht, overzicht en controle over de gehele deelnemersregistratie: dat heb je met aanmelder.nl. Zo zie je wie zich heeft aangemeld, voor welke programmaonderdelen. Informatie waar je als organisator op zit te wachten.

Deelnemersregistratie

Online deelnemersregistratie

Online deelnemerregistratie houdt in dat het aanmeldformulier digitaal wordt ingevuld door elke deelnemer. Deelnemers krijgen direct een bevestiging. In onze online omgeving kun je ook gemakkelijk betalingen koppelen. Je ziet in een oogopslag welke deelnemers zich hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. 

Hoe begin ik?

Bij aanmelder.nl kun je een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. Stap 1 van deelnemersregistratie is het maken van een online aanmeldformulier met daarin de vragen die je wilt stellen aan deelnemers. Op elk moment kun je de stand van de registraties inzien. 

Een goed overzicht op debiteuren

De wens om op factuur te betalen bij zakelijke evenementen en congressen is eerder regel dan uitzondering. Als organisator krijg je dus onherroepellijk te maken met debiteurenbeheer. Bij aanmelder.nl worden de betalingen aan facturen gekoppeld. Deelnemersregistratie met aanmelder.nl maakt niet alleen jouw leven gemakkelijk, zo ook dat van je boekhouder. Na afloop van het evenement krijg je voor alle inkomsten uit kaartverkoop één verzamelfactuur van aanmelder.nl. Heel overzichtelijk!

Deelnemersregistratie met Scan & Badge

Naast deelnemersregistratie voor zakelijke evenementen biedt aanmelder.nl ook on-site check-in bij de aanvang een evenement. Zo ontvangt iedere bezoeker soepel een persoonlijke badge! Bekijk de video:

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen.

Lees ook over Bezoekersregistratie

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.