Evenementsregistratie

Evenementsregistratie voor je evenement kan veel tijd kosten. Onze online evenementsregistratie maakt zakelijke evenementsregistratie gemakkelijk, professioneel en zorgt voor een hogere opkomt.

Start nuMaak kosteloos een evenement. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Evenementsregistratie

Evenementsregistratie voor evenementen is een tijdrovend werk. Evenementsregistratie wordt nog vaak met de hand gedaan, zodat het registreren van elke deelnemer veel tijd in beslag neemt. Online evenementsregistratie is dan de oplossing. Online evenementsregistratie automatiseert de evenementsregistratie in zijn geheel, zodat u geen enkel omkijken meer heeft naar de evenementsregistratie voor uw evenement.

Evenementsregistratie online

Online evenementsregistratie

Online evenementsregistratie houdt in dat uw aanmeldformulier digitaal wordt ingevuld door elke deelnemer. Evenements krijgen dan direct een registratie bevestiging en indien nodig een betalingsbevestiging. Bij een betaald congres of workshop is het zeer tijdsbesparend om naast online evenementsregistratie ook online betalingen te accepteren. Deze diensten zijn bij aanmelder.nl heel simpel gemaakt. Hiernaast betaalt u geen vaste kosten voor evenementsregistratie bij aanmelder.nl.

Evenementsregistratie congres

Evenements registreren, hoe begin ik?

Bij aanmelder.nl kunt u letterlijk in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. U maakt dan een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan evenements. Vervolgens gaat de online evenementsregistratie helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer. Op elk moment kunt u de stand van uw evenementsregistratie inzien, zodat u weet welke evenements zich registreren en hoeveel evenements u kunt verwachten.

Voordelen van online evenementsregistratie

Online evenementsregistratie bespaart u 20 uur registratie werk per 100 evenements. Dit is de tijd die u normaal besteedt aan evenementsregistratie met de hand of via bijvoorbeeld Excel. Hiernaast krijgt u met online evenementsregistratie alle registratie informatie handig in lijsten en overzichten die altijd up-to-date zijn. Ook kunt u eenvoudig uitnodigingen, herinneringen en enquetes sturen naar alle evenements die zich geregistreerd hebben.

Online evenementsregistratie en online betalingen

De combinatie van online betalingen, via bijvoorbeeld iDEAL of credit card, en online evenementsregistratie is heel krachtig voor congressen en workshops. U ziet in een oogopslag welke evenements hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. Zo houdt aanmelder.nl uw financiele administratie bij.

Evenementsregistratie en communicatie

Als evenements zich online registreren via online evenementsregistratie kunt u uw voordeel doen door ook uw evenements direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle evenements gestuurd omdat door online evenementsregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw evenements zijn. Zo maakt online evenementsregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online evenementsregistratie de manier om uw evenements te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde evenementsregistratie zorgt er voor dat evenementsgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde evenements altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online evenementsregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de evenements van een congres of workshop.

Lees ook over Conferentieregistratie

Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!