Evenementsregistratie

Evenementsregistratie voor je evenement kan veel tijd kosten. Onze online evenementsregistratie maakt zakelijke evenementsregistratie gemakkelijk, professioneel en zorgt voor een hogere opkomst.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Evenementsregistratie

Inzicht, overzicht en controle over de gehele evenementssregistratie: dat heb je met aanmelder.nl. Zo zie je wie zich heeft aangemeld, voor welke programmaonderdelen. Informatie waar je als organisator op zit te wachten.

Online evenementsregistratie

Online deelnemerregistratie houdt in dat het aanmeldformulier digitaal wordt ingevuld door elke deelnemer. Deelnemers krijgen direct een bevestiging. In onze online omgeving kun je ook gemakkelijk betalingen koppelen. Je ziet in een oogopslag welke deelnemers zich hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. De features zijn heel simpel gemaakt. Hiernaast betaal je geen vaste kosten voor evenementsregistratie

Evenementsregistratie

Hoe begin ik?

Bij aanmelder.nl kun je in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. Stap 1 van evenementsregistratie is het maken van een online aanmeldformulier met daarin de vragen die je wilt stellen aan deelnemers. Op ieder moment kun je de stand van de registraties inzien.

Online evenementsregistratie en online betalingen

De combinatie van online betalingen en online evenementsregistratie betekent een grote tijdsbesparing in het organisatieproces van je evenement. Naast de evenementsregistratie en communicatie kun je met aanmelder.nl ook de online betalingen regelen. Maak een ticket aan en laat deelnemers bepalen hoe zij betalen. Via iDEAL, PayPal, creditcard, bankoverschrijving of op factuur. In één oogopslag zie je welke deelnemers zich hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald.

On-site evenementsregistratie

Als de datum van het evenement daar is, wil je een real time overzicht op wie er aanwezig is. Dat kan met Scan & Badge van aanmelder.nl. Op locatie check je de deelnemers van je event razendsnel in op onze tablets. Onze engineer zet alle spullen klaar voor gebruik en instrueert de hosts terwijl jij je op andere zaken richt.

Scan & Badge film

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan.

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd

Lees ook over Symposiumregistratie

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief