Event organiseren

Organiseer zonder tijdrovend handmatig werk gemakkelijk je event. Sleep vragen in je aanmeldformulier en maak binnen een paar minuten je eigen uitnodigingen.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Event organiseren

Of het nou gaat om het organiseren van een congres of een workshop, met aanmelder.nl kun je een event organiseren vanuit een online omgeving. Bouw je eigen aanmeldformulier door vraagsoorten in het formulier te slepen. Bouw je eigen eventwebsite zonder technische handelingen en houd het overzicht over alle aanmeldingen. Geen vervelend handmatig werk, maar alles overzichtelijk online.

event organiseren met aanmelder.nl

Blijf in contact

Nadat je deelnemers zich hebben aangemeld voor je event is het belangrijk om met ze in contact te blijven. In aanmelder.nl kun je gemakkelijk berichten maken en versturen naar de deelnemers. Wil je alleen een bericht sturen naar mensen die zich hebben opgegeven voor workhop A? Maak dan met een druk op de knop een deelnemersgroep aan. Deze groep maak je aan de hand van een antwoord dat je deelnemers hebben gegeven. Zo kun je heel doelgroepgericht berichten sturen.

event organiseren met scan en badge

Event organiseren met Scan & Badge 

Op professionele evenementen wordt er vaak gebruik gemaakt van deelnemersbadges. Met Scan & Badge voorzie jij al je deelnemers van een persoonlijke badge. In het bevestigingsbericht krijgen deelnemers een QR-code meegestuurd. Deze code wordt bij de entree van je event gescand met een van onze tablets. Vervolgens rolt er binnen een paar seconden een badge uit een van onze printers. Je bepaalt zelf wat er op de badge komt te staan. Wil je meer informatie over Scan & Badge? Vul dan het formulier hieronder in.

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Evenement managen

Freek helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me hier je vraag

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen