Event organiseren

Dus je gaat een event organiseren? Wij richten ons op eenvoudige event organisatie online. Eenvoudig betekent in 10 minuten beginnen met een registratieformulier en website. Eenvoudig betekent gratis event registratie proberen. En eenvoudig betekent dat onze eventregistratie continu wordt verbeterd.

Start nuMaak kosteloos een evenement. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Event organiseren

Er komt veel kijken bij het organiseren van een event. Een eerste stap van een event organiseren is het vinden van een goede locatie voor uw event en het bepalen van de datum voor uw event. Om alle organisatie efficient te laten verlopen kunt u een draaiboek in de hand nemen voor het organiseren van uw event.
Verder raden wij u aan uw event organisatie snel en gemakkelijk via het internet te laten verlopen. Met online uw event organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

Event organiseren online

Event organiseren, hoe begin ik?

U gaat een event organiseren; en dan? U wilt uw event op een geschikte locatie organiseren en laten plaatsvinden op een datum die bij uw deelnemers past. De communicatie met deelnemers tijdens het organisatietraject en tijdens het event zelf bepaalt het succes van uw event en organisatie. Tegenwoordig wordt deze deelnemersregistratie en marketing vaak online gedaan met speciaal hiervoor ontworpen oplossingen. Online deelnemersregistratie noemen we dat. Door online uw event te organiseren bespaart u tijd en organiseert u professioneel. Zo geeft online deelnemersregistratie zowel u als organisator als uw deelnemers voordeel.

Event organiseren

Snel online event organiseren

Bij aanmelder.nl kunt u letterlijk in 10 minuten een event organiseren en direct deelnemers laten registreren. Het online organiseren van uw event begint met het maken van een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan deelnemers. Vervolgens gaat het organiseren van online deelnemersregistratie helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer.

Organiseren van event badges

Ook het afdrukken van naam badges voor deelnemers van uw event kunt u online organiseren. Omdat er steeds up-to-date informatie beschikbaar is over uw deelnemerslijst, kunt u door uw event-badges met een klik op de knop maken voor deelnemers met uw eigen logo. Zo is het organiseren van de event badges een peuleschil. U kunt badges printen voor uw event via een kant-en-klare PDF met badges op uw formaat.

Verschillende eventen organiseren

Online organiseren is van toepassing op elk soort event. Vooral bij een event kunt u efficient organiseren wanneer u het online doet. Geen gehannes met excel bestanden en losse lijsten. Alle deelnemers van uw event staat in een overzicht bij elkaar. Goed en duidelijk georganiseerd online. U kunt hiermee direct een inschatting van het aantal genodigden en deelnemers maken voor uw event.

Lees ook over Evenement managen

Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!