Event software

Met de event software van aanmelder.nl worden deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie voor elk type evenement makkelijk gemaakt. aanmelder.nl neemt werkzaamheden uit handen en zorgt ervoor dat jij als organisator je volledig kan focussen op het succes van het evenement. Benieuwd naar wat aanmelder.nl voor jou kan betekenen? Meld je aan voor de 14-daagse trial en zet vandaag nog je evenement op.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Bespaar tijd met online event software

Een evenement organiseren vereist veel tijd en een strakke planning. Deelnemersregistratie, ticketing, betalingen, event promotie, administratie en het verzenden van uitnodigingen worden eenvoudig gemaakt met de event software van aanmelder.nl. Jij stelt in enkele stappen een evenementenwebsite, registratieformulier en betalingsmodule samen. Vervolgens nodig je de gewenste deelnemers uit en gaat de rest vanzelf. Als de aanmeldingen binnenstromen helpt onze software met de verwerking van de administratie en vullen de dashboards zich met interessante statistieken die jou meer inzicht geven in de deelnemers.

Met behulp van de online software van aanmelder.nl bespaar je dus veel tijd tijdens de organisatie van je evenement.

Wil je meer weten over onze software? Wij vertellen je meer in een korte video.

 

Features van onze event tool

De event software bestaat uit verschillende features die voor verschillende doeleinden dienen. Onze software is ontwikkeld vanuit de visie dat de gebruiker direct zelf aan de slag kan gaan. Je hebt geen development, ICT of sales nodig om met aanmelder.nl aan de slag te gaan. Elk onderdeel van de software is eenvoudig te volgen via een stappenmodel. Je kunt eigenlijk gelijk aan de slag. Pas als je een evenement publiceert en registraties ontvangt, worden er kosten in rekening gebracht. Je betaalt per registratie. Deze prijs is afhankelijk van de opties en add-ons die je kiest.


De event software bestaat uit verschillende features:

Aanmeldformulier & registratie

Met de features van aanmeldformulier & registratie heb je alles in huis om een soepele registratie op te zetten. Onze formulieren kun je zo uitgebreid maken als je wil. Of het nu een open of gesloten registratie is, als je incentives wilt aanbieden of vragen afhankelijk van elkaar wilt maken. Het kan allemaal met deze feature.

Ticket en betalingen

Wil je tickets verkopen voor je event? Deze event software beheert jouw volledige ticketing omgeving. We bieden de bekende betaalopties aan, gebruiken QR- en barcodes voor de check-in en geven de mogelijkheid om kortingen aan te bieden.

Financiële administratie & Debiteurenbeheer

Bij eventorganisatie komt een hoop administratie kijken. Voornamelijk als er gekozen is om tickets te verkopen. De software van aanmelder.nl maakt administratie beheer makkelijk en geautomatiseerd.

Event Website & Marketing

De registratie staat, tijd voor de communicatie. In een handomdraai zet je een eigen event website op. Binnen je eigen domein of een gepersonaliseerd domein van aanmelder.nl. Volledig in je eigen huisstijl en zoekmachinevriendelijk.

Contacten & Deelnemer beheer

Online deelnemers beheren binnen met extra ingebouwde opties zoals automatische ontdubbeling, contacten kopiëren, zoek- en filterfuncties en segmenteren? Onze event management software heeft het.

Uitnodigingen & Reminders

Natuurlijk moeten potentiële deelnemers ook worden uitgenodigd. Importeer je deelnemers gegevens, zet een aantrekkelijke uitnodiging op en versturen maar. Verschillende doelgroepen, reminders versturen of handmatig wijzigingen doorsturen? Geen probleem!

Statistieken en opvolging

Je krijgt van ons inzicht in alle statistieken door middel van het dashboard zodat jij de deelnemers kunt opvolgen en je stap dichterbij bent van het event doel.

Voor een volledig overzicht van onze event software ga je naar de features pagina.

Support staat voor je klaar

Wij nodigen onze gebruikers uit om zelf kennis te maken met de software door een account aan te maken en te beginnen met testen. Kom je er toch niet uit of heb je vragen over de software? Bel dan gerust met onze support specialisten. Zij helpen je graag verder en delen best-practice tips voor optimaal gebruik van de online event software. Zij zijn op werkdagen te bereiken van 9.00 tot 17.00 per telefoon en e-mail.

t: +31 (0)15 2400119
e: info@aanmelder.nl

Beveiligde event software

Sinds de AVG wet van kracht is gegaan, heb je als organisator de verantwoordelijkheid voor dataveiligheid van deelnemersgegevens. aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Als je aanmelder.nl gebruikt voor deelnemersregistratie, voldoe je automatisch aan de meeste eisen die de AVG aan evenementen stelt. Meer weten? Op onze AVG pagina vertellen we meer over de beveiliging van onze software.

Betalen per registratie

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een vaste prijs per geregistreerde deelnemer. De prijs is afhankelijk van het pakket die je kiest. Wij bieden een Standard pakket, met alle basis functionaliteiten van onze software. Zoals event registratie, website en uitnodigen. Maar ook een Professional pakket met extra marketing features en add-on mogelijkheden. Een volledig overzicht van onze pakketten en bundels vind je op onze prijzenpagina.

Probeer het uit en start de trial

aanmelder.nl is een volledige event softwarepakket. De software is continue in ontwikkeling.  Iedere dag komen er grote en kleine features bij. Event registratie, communicatie, marketing en financiële administratie heb je in enkele stappen opgezet. Daarnaast biedt aanmelder.nl functionaliteiten voor opvolging, deelnemerbeheer en geven we jou inzicht in het succes van je evenement middels diverse statistieken.

Je kunt het zelf ervaren door je aan te melden voor de 14-daagse trial. Je krijgt toegang tot alle features waardoor je kennis kunt maken met de volledige tool. Maak een evenement aan en loop de stappen door. Ben je overtuigd? Activeer dan je account. Je zit nergens aan vast. Bij aanmelder.nl betaal je per registratie. Er worden pas kosten in rekening gebracht als je registraties ontvangt.

Ervaar zelf wat de software van aanmelder.nl kan betekenen voor jouw en welke functionaliteiten jouw helpen bij het professionaliseren van je evenement.

Heb je vragen over aanmelder.nl of wil je een offerte opvragen? Neem dan contact op met ons Sales Team.

 

Lees ook over RSVP online voor je evenementen

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

Nieuwsbrief