Eventsoftware

Eventsoftware voor zakelijke deelnemersregistratie, ticketverkoop en event communicatie zoals uitnodigingen, herinneringen en enquêtes. Zonder licentie!

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Eventsoftware zonder licentie

Uitnodigingen, eventwebsite, deelnemersregistratie, enquêtes en statistieken. Het kan allemaal met één tool: aanmelder.nl. En er is meer! Wij hebben ook ticketverkoop en betalingen mogelijk gemaakt op ons platform. Zo kun jij eenvoudig evenementen organiseren.

Eventsoftware

Online eventsoftware

Online eventsoftware is direct te gebruiken vanuit een browser. Installatie is dus niet nodig. Met deze SAAS-oplossing wordt eventsoftware niet alleen makkelijker te gebruiken, maar ook goedkoper. Bij aanmelder.nl betaal je per geregistreerde deelnemer.

Tools in eventsoftware

Eventsoftware kan voor de registratie en communicatie van het event verschillende tools of modules bevatten. De meest gebruikte toepassingen zijn deelnemersregistratie, uitnodigen en communiceren en ticketverkoop. Bekijk onze features hier.

Onderscheidende features

Er zijn meer spelers die eventsoftware aanbieden. Wat aanmelder.nl uniek maakt is de ticketing, online betalingen en debiteurenadministratie. Je kunt dus écht evenementen van a to z regelen. Je kunt ook kosteloos co-organizers toevoegen en ongelimiteerd berichten sturen naar de deelnemers.

Lees ook over Evenementsysteem

Guido Eventsoftware
Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!