Eventsoftware

Eventsoftware

Eventsoftware voor uw event

Eventsoftware wordt door event-organisatoren gebruikt voor deelnemersregistratie, ticketverkoop en communicatie. Eventsoftware bestaat dan uit een aantal eventsoftware onderdelen voor verschillende doelen tijdens een event. Zo kan eventsoftware vooral deelnemersregistratie uitvoeren, maar eventsoftware kan ook breder worden ingezet, zoals eventsoftware voor eventmarketing, eventsoftware voor ticketverkoop of eventsoftware die badges print en deelnemers met elkaar in contact brengt.

Eventsoftware

Online eventsoftware

Tegenwoordig wordt eventsoftware online als softwaredienst geleverd. Hier is aanmelder.nl een voorbeeld van. Online eventsoftware is direct te gebruiken door organisatoren die de eventsoftware niet hoeven te installeren. Je kan op elke computer de eventsoftware in de browser gebruiken, en zo is deze eventsoftware ook op je mobiel bereikbaar. Met sofware-as-a-service wordt eventsoftware niet alleen makkelijker te gebruiken, maar ook goedkoper, omdat er geen eventsoftware-pakket hoeft te worden aangeschaft.

Tools in eventsoftware

Eventsoftware kan voor de registratie en communicatie van het event verschillende tools of modules bevatten. De meest gebruikte eventsoftware toepassing is deelnemersregistratie, uitnodigen en communiceren en ticketverkoop.

Eventregistratie software

Het onderdeel van eventsoftware dat voor de deelnemersregistratie wordt gebruikt, is vooral belangrijk in het voortraject van het event. Met deelnemersregistratie software worden de gegevens van alle deelnemers verzameld waardoor de organisator een goed overzicht over de deelnemers krijgt.

Guido helpt je graag verder.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!