Eventsoftware

Eventsoftware voor zakelijke deelnemersregistratie, ticketverkoop en event communicatie zoals uitnodigingen, herinneringen en enquêtes.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Eventsoftware van aanmeldformulier tot check in

Uitnodigingen, eventwebsite, deelnemersregistratie, enquêtes en statistieken. Bij een evenement organiseren komt veel kijken. Voor delen van de puzzel zijn er oplossingen. aanmelder.nl is de eventsoftware die het allemaal in zich heeft. Zo kun jij eenvoudig evenementen organiseren.

Tools in eventsoftware

Eventsoftware kan voor de registratie en communicatie van het event verschillende tools of modules bevatten. De meest gebruikte toepassingen zijn deelnemersregistratie, uitnodigen en communiceren en ticketverkoop. Bekijk onze features hier.

eventsoftware met on site check in

Ook tickets en betalingen regelen

Bij zakelijke evenementen is de wens om te betalen op factuur eerder regel dan uitzondering. Laten dat nou de lastigste betalingen zijn om te verwerken. Althans, dat wás zo. Omdat bij de eventsoftware van aanmelder.nl betalingen aan facturen worden gekoppeld,heb jij er als organisator bijna geen omkijken meer naar. Het systeem houdt rekening met de regels die jij instelt voor ticketprijzen, inclusief early bird reducties en groepskortingen. 

Onderscheidende eventsoftware

Er zijn meer spelers die eventsoftware aanbieden. Wat aanmelder.nl uniek maakt is de combinatie met ticketing en debiteurenadministratie. Je kunt dus écht evenementen van a to z regelen. Je kunt ook kosteloos co-organizers toevoegen en ongelimiteerd berichten sturen naar de deelnemers. Nieuw is onze app Eventilo, waarmee je deelnemers ook tijdens het evenement up-to-date houdt van wijzigingen met pushberichten. Eventilo is beschikbaar voor iOS en Android.

eventsoftware app

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Evenementsysteem

Guido helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

Stuur me een berichtje!

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.