Registratiesysteem

aanmelder.nl verzorgt je registratiesysteem met check-in en bezoekersregistratie bij de aanvang van je evenement of congres. Full-service, zodat alle bezoekers soepel een badge ontvangen.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Registratiesysteem voor zakelijke evenementen

aanmelder.nl biedt naast online registratie voor zakelijke evenementen ook on-site check-in bij de aanvang een evenement. Is de bezoeker zijn bevestigingsmail vergeten? Op een mobiele telefoon kan de barcode of QR-code ook gescand worden. Deze ook niet meer te vinden tussen alle mail? Dan is de bezoeker gemakkelijk terug te vinden onder zijn naam. Zo ontvangt iedere bezoeker soepel een persoonlijke badge! 

Eventregistratie door aanmelder.nl:

  • Registratie met QR-code, barcode of naam
  • Check-in met ticket, mobiel, persoonlijke code of naam
  • Zoekfunctionaliteiten voor bezoekers met vergeten ticket
  • Check-in voor niet geregistreerden
  • Ter plaatse full-color badges printen
  • Koppeling online registranten met bezoekers

Voor ieder groot evenement is een doeltreffende check-in onmisbaar. Ons registratiesysteem zorgt voor een soepele doorloop bij de aanvang van het evenement en accurate statistieken over de opkomst.

Een check-in station bestaat uit een een tablet en printer. We denken graag mee over het benodigde aantal stations.  Onze engineers komen de check-in-balie persoonlijk plaatsen en geven een instructie. Vraag vrijblijvend een offerte aan via e-mail: info@aanmelder.nl of telefoon: +31 (0)15 2400119.

Tablet

Kleurenbadge

De aanmelder.nl printers printen full-color binnen 6 seconden! Dit zorgt voor een vlotte en professionele ontvangst. Er zijn talloze mogelijkheden in het ontwerp van de badge: in eigen huisstijl, logo's van sponsoren, etc. Voorbedrukken is niet nodig omdat alles ter plekke geprint wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan waarin je de prijs inclusief installatie en transport, huur van printers, badgehouders en clips terugziet.

 

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Uitnodiging

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief