Terugblik webinar: nieuwe Website Builder en praktische tips

2024 zijn we veelbelovend van start gegaan met de eerste aanmelder.nl webinar. De plekken liepen in een razend tempo vol en het was fantastisch om zo veel van jullie live erbij te zien.

Wat kwam er aan bod?

De eerste aanmelder.nl webinar stond volledig in het teken van de eerste kennismaking met de Nieuwe Website Builder die eind 2023 werd geïntroduceerd. Support Specialist Nicki deelde haar inzichten over de verschillen tussen de oude en de nieuwe Website Builder en de voordelen van het maken van deze overstap.

Om je op weg te helpen met de nieuwe Website Builder hebben we alle essentiële onderdelen belicht die de basis vormen van het creëren van een prachtige evenementen website. We bespraken onderdelen zoals secties, elementen, widgets en meer.

Daarnaast hebben we aan de hand van een door aanmelder.nl ontworpen demo website gedemonstreerd hoe iedereen deze onderdelen kan gebruiken om aan de slag te gaan met de nieuwe Event Website Builder. Er werden tips en tricks gedeeld over de manieren waarop je elementen en widgets kan gebruiken om een dynamische en professionele website te bouwen, volledig afgesteld op jouw eigen huisstijl.

Terugkijken kan nu!

Of je nu vanaf nul begint of gebruik maakt van een van de aanmelder.nl templates, met de webinar ben jij weer een stap dichter bij het realiseren van een prachtige evenementen website. Mocht je er niet live bij hebben kunnen zijn, dan kan je vanaf nu de webinar op ieder moment terug kijken.

Tip: Wees er de volgende editie live bij, stel je eigen vragen tijdens de webinar en leer van de andere vragen van jouw mede evenementorganisatoren.

Een hele speciale blueprint

Speciaal voor deze webinar en om jou nog net dat extra steuntje in de rug te geven bij het aan de slag met de nieuwe website builder hebben we een hele speciale blueprint samengesteld. In deze blueprint vind je een volledige layout van een van onze aanmelder.nl demo websites homepage boordevol handige tips, tricks en links. De blueprint ligt de verschillende onderdelen van de demo website toe, zodat jij een praktisch voorbeeld hebt wanneer je aan de slag gaat met jouw eigen evenementen website.

Download deze speciale infographic snel voor een extra dosis tips en inspiratie. We kunnen niet wachten om te zien wat voor prachtige websites je gaat maken voor jouw evenementen.

Zien we je de volgende keer live?

Wilde je deelnemen aan de webinar , maar kon je er deze keer niet bij zijn? Geen zorgen! In de toekomst zullen er meer aanmelder.nl webinars plaats vinden. Blijf op de hoogte van alles laatste ontwikkelingen en wees de eerste die alles weet over de volgende editie van de aanmelder.nl webinars door onze

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Houd de nieuwsbrief, het LinkedIn-kanaal van aanmelder.nl en/of de ‘New features – Event Management’ blog categorie in de gaten voor de laatste updates.