Uitnodiging

De uitnodiging is de eerste indruk die deelnemers krijgen van het evenement. Het maken van een professionele uitnodiging, herinnering of enquête doe je gemakkelijk in aanmelder.nl

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Uitnodiging

De uitnodiging voor het evenement is de eerste indruk die deelnemers krijgen. Uitnodigingen zijn daarom een belangrijke stap richting een succesvolle opkomst. E-mail uitnodigingen hebben veel voordelen over papieren uitnodigingen, omdat e-mail uitnodigingen geinteresseerden met één klik laten registreren.

Persoonlijk uitnodiging aanhef

De uitnodiging wordt extra effectief als elke uitnodiging voorzien is van een persoonlijke aanhef. Zo wordt de ontvanger van de uitnodiging direct aangesproken door de uitnodigingstekst. Bijvoorbeeld: Beste Viviënne de Koning, of Geachte Dr. Pietersen.

Elke uitnodiging is op deze manier persoonlijk voor de ontvanger. Onze ervaring is dat de uitnodigingen op deze manier meer effect hebben. En met een effectieve uitnodiging heeft u sneller een volle zaal.

Uitnodiging opvolgen met een herinnering

Hoe goed de uitnodiging voor het evenement ook is, het is verstandig om de genodigden die zich nog niet hebben aangemeld een aantal herinneringen te sturen. In aanmelder.nl kun je vooraf inplannen wanneer de herinneringen verstuurd moeten worden.

Online deelnemersregistratie

Met de link in de uitnodiging registreren de deelnemers zich voor het evenement. Zo heb jij als organisator een up-to-date overzicht over het aantal aanmeldingen. Lees hier meer over deelnemersregistratie.

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging . Zo organiseer jij evenementen AVG-proof

 

 

Lees ook over Save-the-date

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief