Aanwezigheidsregistratie

Aanwezigheidsregistratie

Aanwezigheidsregistratie

Aanwezigheidsregistratie voor evenementen is een tijdrovend werk. Aanwezigheidsregistratie wordt nog vaak met de hand gedaan, zodat het registreren van elke deelnemer veel tijd in beslag neemt. Online aanwezigheidsregistratie is dan de oplossing. Online aanwezigheidsregistratie automatiseert de aanwezigheidsregistratie in zijn geheel, zodat u geen enkel omkijken meer heeft naar de aanwezigheidsregistratie voor uw evenement.

Aanwezigheidsregistratie online

Online aanwezigheidsregistratie

Online aanwezigheidsregistratie houdt in dat uw aanmeldformulier digitaal wordt ingevuld door elke deelnemer. Deelnemers krijgen dan direct een registratie bevestiging en indien nodig een betalingsbevestiging. Bij een betaald congres of workshop is het zeer tijdsbesparend om naast online aanwezigheidsregistratie ook online betalingen te accepteren. Deze diensten zijn bij aanmelder.nl heel simpel gemaakt. Hiernaast betaalt u geen vaste kosten voor aanwezigheidsregistratie bij aanmelder.nl.

Aanwezigheidsregistratie congres

Deelnemers registreren, hoe begin ik?

Bij aanmelder.nl kunt u letterlijk in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. U maakt dan een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan deelnemers. Vervolgens gaat de online aanwezigheidsregistratie helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer. Op elk moment kunt u de stand van uw aanwezigheidsregistratie inzien, zodat u weet welke deelnemers zich registreren en hoeveel deelnemers u kunt verwachten.

Voordelen van online aanwezigheidsregistratie

Online aanwezigheidsregistratie bespaart u 20 uur registratie werk per 100 deelnemers. Dit is de tijd die u normaal besteedt aan aanwezigheidsregistratie met de hand of via bijvoorbeeld Excel. Hiernaast krijgt u met online aanwezigheidsregistratie alle registratie informatie handig in lijsten en overzichten die altijd up-to-date zijn. Ook kunt u eenvoudig uitnodigingen, herinneringen en enquetes sturen naar alle deelnemers die zich geregistreerd hebben.

Online aanwezigheidsregistratie en online betalingen

De combinatie van online betalingen, via bijvoorbeeld iDEAL of credit card, en online aanwezigheidsregistratie is heel krachtig voor congressen en workshops. U ziet in een oogopslag welke deelnemers hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. Zo houdt aanmelder.nl uw financiele administratie bij.

Aanwezigheidsregistratie en communicatie

Als deelnemers zich online registreren via online aanwezigheidsregistratie kunt u uw voordeel doen door ook uw deelnemers direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle deelnemers gestuurd omdat door online aanwezigheidsregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw deelnemers zijn. Zo maakt online aanwezigheidsregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online aanwezigheidsregistratie de manier om uw deelnemers te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde aanwezigheidsregistratie zorgt er voor dat deelnemersgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde deelnemers altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online aanwezigheidsregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de deelnemers van een congres of workshop.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!