Aanwezigheidsregistratie

Online aanwezigheidsregistratie maakt evenementen organiseren sneller, efficiënter en zorgt voor een hogere opkomst.

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Online aanwezigheidsregistratie

Aanwezigheidsregistratie wordt nog vaak in Excel gedaan, wat veel tijd in beslag neemt. Online aanwezigheidsregistratie is dan de oplossing.

aanwezigheidsregistratie met tablet

Deelnemers registreren, hoe begin ik?

Het begint bij het maken van een aanmeldformulier voor deelnemers. Stel eenvoudig een aanmeldformulier samen met verschillende soorten vragen. Dit kan zo beknopt of uitgebreid als je zelf wil. Deelnemers krijgen na het aanmelden direct een bevestiging. De aanwezigheidsregistratie is geautomatiseerd. Je hebt real-time inzichten in het aantal aanmeldingen voor het evenement.

Bespaar tijd en frustratie

Met online aanwezigheidsregistratie bespaar je zo'n 20 uur aan registratiewerk per 100 deelnemers. Daarnaast ben je op ieder moment op de hoogte van de registraties voor het evenement.

Ook online betalingen regelen

Naast de aanwezigheidsregistratie en communicatie kun je met aanmelder.nl ook de online betalingen regelen. Via iDEAL, PayPal of credit card. In één oogopslag zie je welke deelnemers zich hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald.

Lees ook over Registratiesysteem

Guido Aanwezigheidsregistratie
Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!