Congres-Uitnodiging

Je congres-uitnodiging is de eerste indruk die uw deelnemers krijgen van het congres. Wij bieden gemakkelijke en professionele e-mail congres-uitnodigingen in je eigen huisstijl met daarbij deelnemersregistratie en website.

Start nuMaak kosteloos een evenement. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Congres-Uitnodiging

Uw congres-uitnodiging voor uw evenement is de eerste indruk die uw deelnemers krijgen van uw evenement. Congres-Uitnodigingen zijn daarom een belangrijke stap richting uw grote opkomst. E-mail congres-uitnodigingen hebben veel voordelen over papieren congres-uitnodigingen, omdat e-mail congres-uitnodigingen geinteresseerden met een klik laten registreren.

Met e-mail congres-uitnodigingen kunt u ook gemakkelijk en snel uw hele doelgroep uitnodigen. Om deze reden heeft aanmelder.nl een gemakkelijke congres-uitnodiging en snelle registratie gecombineerd.

Congres-Uitnodiging evenement

Online congres-uitnodiging via e-mail

Belangrijke evenement, workshops en congressen sturen hun congres-uitnodiging tegenwoordig online. Met online congres-uitnodigingen bereikt u met een klik uw hele doelgroep van honderden personen. U kunt uw e-mail congres-uitnodiging combineren met een papieren congres-uitnodiging of congres-uitnodiging via uw website of posters. Maar de gemakkelijkste manier om direct te reageren op uw congres-uitnodiging is als uw congres-uitnodiging een direct registratie of aanmeldlink heeft. Wanneer u met aanmelder.nl uw congres-uitnodiging verstuurt, voegen we standaard onderaan uw uitnodigin een registratielink toe.

 

Congres-Uitnodiging in grafisch formaat

U wilt uw congres-uitnodiging natuurlijk een professionele uitstraling geven. Daarom ondersteunt aanmelder.nl grafische congres-uitnodigingen en tekst congres-uitnodigingen. In grafische congres-uitnodigingen kunt u een Word of PDF bestand gebruiken als e-mail congres-uitnodiging. aanmelder.nl is de enige evenementen software die Word documenten direct omzet naar professionele congres-uitnodigingen.
U hoeft zo geen apart design voor uw e-mail congres-uitnodiging te maken, maar kunt uw bestaande congres-uitnodigingsontwerp overnemen.

Persoonlijk congres-uitnodiging aanhef

Uw congres-uitnodiging wordt extra effectief als elke congres-uitnodiging voorzien is van een persoonlijke aanhef. Zo wordt de ontvanger van uw congres-uitnodiging direct aangesproken door de congres-uitnodigingstekst. Bijvoorbeeld: Beste Piet Jansen of Geachte Prof. Dr. Pietersen.

Elke congres-uitnodiging maken we op deze manier persoonlijk voor de ontvanger. Onze ervaring is dat de congres-uitnodigingen op deze manier meer effect hebben. En met een effectieve congres-uitnodiging heeft u sneller een volle zaal.

Congres-Uitnodiging opvolgen met een herinnering

Hoe informatief uw congres-uitnodiging ook is, en hoe makkelijk het ook is om vanuit uw congres-uitnodiging direct te registreren, sommige ontvangers zullen uw congres-uitnodiging tijdelijk naast zich neerleggen. Daarom is het effectief om zekere tijd na het uitnodigen de nog niet geregistreerde deelnemers een herinnering te sturen. aanmelder.nl maakt dit extra gemakkelijk omdat wij bijhouden welke genodigden nog niet geregistreerd zijn.

Na congres-uitnodiging gerichte communicatie aan deelnemers

Als uw contacten hun congres-uitnodiging hebben ontvangen kunt u vervolgens uw voordeel doen door ook uw deelnemers direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle deelnemers gestuurd omdat door online bezoekersregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw deelnemers zijn. Zo maakt online bezoekersregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online bezoekersregistratie de manier om uw deelnemers te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde bezoekersregistratie zorgt er voor dat deelnemersgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde deelnemers altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online bezoekersregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de deelnemers van een congres of workshop.

Lees ook over Registratiebalie

Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Stuur me een vraag en ik beantwoord hem direct.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak een gratis event aan en probeer het zelf!