Congres Uitnodiging

Maak een onuitwisbare indruk met een professionele uitnodiging.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Congres uitnodiging

De congres-uitnodiging is de eerste indruk die deelnemers krijgen van het congres. Congres-uitnodigingen zijn daarom een belangrijke stap richting een goede opkomst. Vanuit onze online omgeving stuur je gemakkelijk digitale uitnodigingen waarmee deelenemers zich met een klik registreren.

Congres Uitnodiging

Deelnemersregistratie

Inzicht, overzicht en controle over de gehele deelnemersregistratie: dat heb je met aanmelder.nl. Zo zie je wie zich heeft aangemeld, voor welke programmaonderdelen, en krijg je wekelijks een update over de congresregistratie. Informatie waar je als congres organisator op zit te wachten.

Check-in en een persoonlijke badge

De door ons team ontwikkelde Scan & Badge service zorgt voor een professionele ontvangst van deelnemers. Op locatie check je de deelnemers van het congres razendsnel in op onze tablets. Op een mobiele telefoon kan de barcode of QR-code ook gescand worden. Binnen een paar tellen ontvangt iedere bezoeker een persoonlijke badge! Bekijk de video over scan & badge.

Congres Uitnodiging

Online communicatie

Als de deelneemers hun congres-uitnodiging hebben ontvangen kun je deelnemers online groepsberichten sturen. Communiceer voor, tijdtens en na het congres online, via e-mail en sms.

Debiteurenbeheer

Na congres-uitnodiging, registratie en kaartverkoop kun je als organisator op ieder moment de stand van zaken inzien op financieel gebied. Betalen deelnemers op factuur? Stuur vanuit aanmelder.nl gemakkelijk betalingsherinneringen.

Een prijsplan voor ieder congres

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Enterprise. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen.

 

aanmelder.nl is ISO27001:2013 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Zo organiseer jij evenement AVG-proof!

 

Lees ook over Registratiebalie

Freek helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief