Dit was aanmelder.nl in 2019

aanmelder.nl groeit! Wij zijn in een jaar 2 Sales Managers, een online marketeer, 2 support specialisten en een developer rijker geworden (zie foto). Hierdoor moesten wij met onze meubels schuiven om plek vrij te maken. Het resultaat: meer planten en een huiselijk kantoor. Dit stimuleert de productiviteit en creativiteit van de mensen. Maar dat is niet alles. Ook onze software en diensten blijven in ontwikkeling. Wij zetten de belangrijkste ontwikkelingen op een rij:

ISO-certificaat

In 2019 mogen wij ons ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd noemen. Wij voldoen aan de internationale standaard voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

E-facturatie

Aan het einde van 2019 maakten wij e-facturatie mogelijk. E-facturatie is sneller, nauwkeuriger, goedkoper en gemakkelijker. De verwerking verloopt volledig automatisch.

NetworkTables

Dit jaar hebben aanmelder.nl en NetworkTables de handen ineen geslagen. De matchmaking software en de deelnemersregistratie zijn een uitstekende combinatie voor efficiënter netwerken!

Klant is koning

Wij vroegen jou welke ontwikkeling jij graag hoog op de prioriteitenlijst wilde hebben. Hier hebben we veel reacties op gekregen en in 2020 wordt het idee ontwikkeld.

Op naar 2020

In 2020 gaan wij verder met het ontwikkelen van onze software. Het gebruikersgemak staat hier op nummer één. We zijn er in 2019 al mee begonnen, maar wij zullen in 2020 steeds vaker aan jou vragen welke ontwikkelingen jij belangrijk vindt. Daarnaast lanceren wij begin 2020 een API die het mogelijk maakt om aanmelder.nl te verbinden met andere software en zullen wij vaker over de grens gaan.

Benieuwd naar wat aanmelder.nl voor jou kan betekenen in 2020? Neem dan contact met ons op.