Event engineer Tjard vertelt: Brabant Groeit! Groei je mee?

Brabant Groeit is een event voor ondernemers die zich graag willen door ontwikkelen en hun groei-skills willen verbreden. Lead2Deal organiseerde het event met NLgroeit op locatie: NAC Stadion, Breda.

Zodra de ondernemers waren aangemeld hadden ze de mogelijkheid om een nieuwe zakelijke pasfoto laten maken door een professionele fotograaf die actief hielp bij het poseren en de gewilde uitstraling in de foto naar boven te laten komen, denk aan vrolijk/cool/power.

Het begin van het programma bestond uit een plenaire presentatie waar twee topondernemers werden geïnterviewd over hun groei-ervaringen. Daarna was er gezamenlijk avondeten met ervaren ondernemers en experts om vragen te kunnen beantwoorden en tips te geven. Na het eten was er een netwerkborrel waar de ondernemers met elkaar in gesprek konden gaan en netwerken konden uitbreiden.

De check-in verliep vlot, 1 printer met 2 tablets was daar al genoeg voor. De dubbelzijdige stickerbadge zorgde ervoor dat de naam altijd zichtbaar was, hoe de keycord ook om werd omgehangen.