Events kunnen doorgaan

Vanaf maandag kan je zitplaatsen toewijzen met aanmelder.nl 

 

Het was heel spannend vrijdagavond tijdens de persconferentie. Er gingen geruchten over de sluiting van alle evenementen. Gelukkig heeft het kabinet daar niet voor gekozen. Evenementen mogen doorgaan mits er, naast de al bestaande regels, aan de volgende drie voorwaarden wordt voldaan:

  • Maximum van 1250 bezoekers
  • Om 18:00 sluiten
  • Deelnemers hebben een vaste zitplaats

Vertrouwen

Wij interpreteren deze keuze van het kabinet als een uiting van vertrouwen. Vertrouwen in ons als evenementenindustrie om de besmettingen onder controle te houden en ook vertrouwen in het belang van het door laten gaan van zakelijke evenementen. 

Dit geeft ook ons het vertrouwen dat we als evenementenindustrie door kunnen met weer opbouwen van de waardevolle bijeenkomsten die we 20 maanden hebben moeten missen. De vrees dat wij als eerste worden stilgelegd is er af. 

 

Mogelijkheden

Binnen de gestelde voorwaarden is nog veel mogelijk. Zeker voor zakelijke evenementen. aanmelder.nl gaat je helpen om jouw evenement door te laten gaan binnen de grenzen van de overheid. Dat doen we op 5 manieren:

 

1. Bezoekersmaximum: Het was al mogelijk om een maximum aantal bezoekers in te stellen in aanmelder.nl. We helpen je graag met het activeren van deze functie.

2. Sluitingstijd: Als jouw evenement eerder begint of stopt dan kan je met aanmelder.nl heel makkelijk berichten sturen naar de deelnemers over de gewijzigde tijden.

3. Vaste zitplaats: Vanaf maandag is er een nieuwe zitplaatsmodule beschikbaar waarmee je jouw deelnemers een vaste zitplaats kunt toewijzen. Plenair, maar ook in deelsessies. 

4. Hybride: Mocht je een deel van het event naar online willen verplaatsen dan kan dat met het online event platform van aanmelder.nl.

5. Streamen: aanmelder.nl heeft een automatisch camerasysteem ontwikkeld om heel gemakkelijk jouw event te streamen. 

Over al deze mogelijkheden is informatie te vinden op onze website. Uiteraard mag je ook altijd bellen of mailen. We willen ons er 100% voor inzetten dat jouw evenement doorgaat, dus voel je niet bezwaard om contact op te nemen. 

 

Nieuw: de zitplaatsmodule

Om iedereen een vaste zitplaats te geven kan het nodig zijn om stoelnummers toe te wijzen aan jouw deelnemers. We hebben hiervoor een module ontwikkeld die deze toewijzing automatisch doet. De toewijzing kan zowel voor alle deelnemers gebeuren als voor deelgroepen in workshops of breakouts. 

Uiteraard zijn de stoelnummers ook te gebruiken in de automatische mails van voor deelnemers en in de badges van Event Check-in. 

Met deze module wordt het toewijzen van stoelen een eenvoudige handeling. Onze developers zijn druk bezig om deze module in te richten. De verwachting is dat de module vanaf maandag 15 november kan worden ingezet. 

 

Jouw bijdrage

We zorgen er samen voor dat evenementen blijven bestaan. Heb je een functionaliteit in aanmelder.nl nodig om jouw evenement aan te passen aan de nieuwe omstandigheden. Bel ons! We zijn er voor jou. Wij willen met aanmelder.nl de middelen bieden die je nodig hebt. Laat het ons weten als er iets ontbreekt of handiger kan.

 

The show must go on!

 

Team aanmelder.nl