Online evenementen organiseren

Digitaal podium

Geef je sprekers een digitaal podium en deelnemers nemen interactief deel aan sessies

Tot wel 10000 deelnemers

Online evenementen inrichten vanaf 50 tot wel 10000 bezoekers op één locatie

1-op-1 meetings

Geef deelnemers de mogelijkheid om 1-op-1-sessies te organiseren met leveranciers

Unieke ervaring en voldoende interactie

Een online evenement is niet nieuw. Door digitalisering zijn er verschillende manieren om online vergaderingen, webinars en kleine evenementen te organiseren. Let's Get Digital gaat verder dan bekende meeting software. De software biedt de mogelijkheden die fysieke evenementen ook bieden. Je verliest daardoor geen interactie met je deelnemers en je deelnemers hebben een unieke ervaring. Vanaf elke gewenste locatie kunnen zij effectief netwerken, kennis opdoen en nieuwe zakelijke mogelijkheden ontdekken. Simpelweg met enkel een wifi verbinding en een camera. Wil je zelf ervaren hoe het is om deel te nemen aan een online evenement? Elke week organiseren wij een kennismakings sessie waar in we de features van de software toelichten en tips & tricks geven voor het organiseren van een online event.

Meld je nu aan

Online Netwerken

Laat je deelnemers online netwerken met 1-op-1-vergadering of tijdens sessies. Dit kan tijdens en voor het evenement met 2 interactieve schermen. Op je laptopscherm volg je bijvoorbeeld een keynote of workshop en op je telefoon of tablet chat je met je mede bezoekers.

Online Netwerken
Online NetwerkenOnline Netwerken
In je eigen huisstijlIn je eigen huisstijl

In je eigen huisstijl

Het platform kun je volledig virtueel aankleden in de huisstijl van je evenement. De look en feel blijft dus behouden.

In je eigen huisstijl

Data inzicht

Het voordeel van een online evenement is de verrijking van data. Je krijgt een scherp beeld van je deelnemers en de successen van je evenement. Opvolgen van leads is was nog nooit zo makkelijk voor jou als organisator maar ook voor je leveranciers.

Data inzicht
Data inzichtData inzicht
Perfect voor Internationale evenementenPerfect voor Internationale evenementen

Perfect voor Internationale evenementen

Let Get Digital is perfect voor verschillende evenementen. Wij bieden niet alleen een oplossingen om evenementen te organiseren tijdens de COVID-19 pandemie, maar ook voor voor internationale evenementen. Het aantal deelnemers van je evenementen zal stijgen als je een online evenement organiseert. Je bespaart namelijk (reis)tijd en kosten voor je deelnemers.

Perfect voor Internationale evenementen

Samenwerking met Event Insight

Let's Get Digital is een samenwerking tussen EventInsight en aanmelder.nl. Met de innovatieve diensten van EventInsight en de organisatorische software van aanmelder.nl is er alles in huis om hoogwaardige en nieuwe software te ontwikkelen. Ook online organiseer je eenvoudig evenementen.

Vraag een online demo aan

Ben je nieuwsgierig en wil je de software in actie zien? Neem dan contact op met Guido de Neve voor het inplannen van een digitale demo.

Of neem contact met ons op.

sales@aanmelder.nl