Nieuws

Ontmoet onze nieuwe support-collega

17 september 2019

Ik ben Loes, 24 jaar en werk sinds kort bij aanmelder.nl. Voordat ik naar Den Haag verhuisde, woonde ik in Zuid-Limburg en studeerde ik Communicatie aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ik besloot het bos te verruilen voor het strand en mijn afstudeerstage in Den Haag te doen. Dat is gelukt! Na het afstuderen begon natuurlijk het echte werk: een baan. In plaats van een baan in de communicatie, kreeg ik een aanbod van een ICT detacheerder. Zij boden mij een traineeship aan, speciaal gericht op vrouwen.
Lees meer...

Retail & Brands festival 2019

13 september 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineer Tjard Het Retail & Brands festival biedt de mogelijkheid om verschillende manieren te vinden om er over 5 jaar nog toe te doen. In de Rijtuigenloods Amersfoort was een mooi programma samengesteld voor het event op donderdag 12 september. Maar liefst 37 sprekers stonden deze dag ingedeeld, verspreid over 4 podia. Genoeg om naar te luisteren voor alle 600 deelnemers. Naast de sprekers waren er ook stands van verschillende bedrijven om gasten van het event over hun bedrijf in te lichten.
Lees meer...

3 tips voor een AVG-proof evenement

13 september 2019

Sinds mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht in de Europese Unie. De AVG, ook bekend als 'General Data Protection Regulation (GDPR)', is bedoeld ter bescherming van persoonsgegevens. Als organisator van evenementen verzamel je privacygevoelige informatie van deelnemers. Hoe zorg je dat je event AVG-proof is? Tip 1: Zorg voor een veilige opslag van gegevens Gebruik een online deelnemersregistratie tool. Kopies van kopies van Excelsheet met aangemelde deelnemers zijn niet alleen onoverzichtelijk, ze zijn ook minder veilig.
Lees meer...

Nextens klantendag 2019

30 augustus 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineer Tjard De zomerstop is weer voorbij en de evenementen gaan weer beginnen! Het eerste event van het seizoen is gehouden in het Naarderbos golfclubhuis, met als organisator Nextens. Dinsdag 27 augustus 2019 heeft Nextens een klantendag gehouden waarin ze lieten zien wat er allemaal op fiscaal- en technologisch vlak op klanten afkomt. Er is een uitgebreid dagprogramma opgesteld waarin verschillende sprekers aan het woord kwamen. Verder was er een informatiemarkt met speeddate-sessies en een afsluitende netwerk borrel.
Lees meer...

PSD2 richtlijn

15 augustus 2019

Wat houdt de PSD2 richtlijn in? PSD2 is de nieuwe Europese richtlijn voor het betalingsverkeer van consumenten en bedrijven. Dit betekent dat alle Europese landen PSD2 invoeren. De nieuwe richtlijn geeft de mogelijkheid aan derden (zoals partijen die betalingen verrichten tussen consument en webwinkel) om toegang te krijgen tot de betaalrekening van consumenten en bedrijven. Hierbij roepen privacy en veiligheid veel vragen op. Derden kunnen echter pas toegang krijgen nadat de consument of het bedrijf 'uitdrukkelijk' toestemming heeft gegeven.
Lees meer...

Event engineer Tjard vertelt: Brabant Groeit! Groei je mee?

10 mei 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineer Tjard Brabant Groeit is een event voor ondernemers die zich graag willen door ontwikkelen en hun groei-skills willen verbreden. Lead2Deal organiseerde het event met NLgroeit op locatie: NAC Stadion, Breda. Zodra de ondernemers waren aangemeld hadden ze de mogelijkheid om een nieuwe zakelijke pasfoto laten maken door een professionele fotograaf die actief hielp bij het poseren en de gewilde uitstraling in de foto naar boven te laten komen, denk aan vrolijk/cool/power.
Lees meer...

Kennisevent formatief evalueren met expert Shirley Clarke

09 april 2019

Scan & Badge o.l.v. event engineer Tjard Het tweedaagse kennisevent in de Jaarbeurs, georganiseerd door Bazalt Groep, is een kennismaking met de belangrijkste ingrediënten van "formatief evalueren" van internationale topexpert Shirley Clarke. Bazalt Groep bestaat uit drie onderwijsadviesbureaus die zich inzetten voor een hogere kwaliteit onderwijs: Bazalt, HCO en RPCZ. Tijdens de masterclass komen de 4 belangrijkste aspecten van formatief evalueren komen voorbij. Nederlandse experts geven toelichting en voorbeelden.
Lees meer...

aanmelder.nl ontvangt ISO 9001 certificaat

12 maart 2019

Het ISO 9001:2015 certificaat is toegekend aan aanmelder.nl. De 9001 norm specificeert eisen van een gedocumenteerd systeem om kwaliteit te waarborgen. Kort gezegd gaat ISO 9001 over zeggen wat je doet, doen wat je zegt - en dat kunnen aantonen. "Met de ISO 9001 certificering laten we aan onze klanten zien dat wij de zaken goed op orde hebben", stelt Freek Zindel, oprichter van aanmelder.nl. Na ISO 27001 voor informatiebeveiliging, is ISO 9001 de tweede ISO-certificering die aanmelder.nl binnen een jaar behaalt.
Lees meer...

aanmelder.nl doorloopt laatste audit ISO9001

20 februari 2019

We hebben wéér ISO-nieuws. Na de certificering in de internationale standaard voor infomatiebeveiliging, ISO27001, zijn we begonnen aan het traject om ook de ISO-norm voor kwaliteitsmanagement te behalen. Het certificaat ligt nog niet op de deurmat, maar de laatste audit voor ISO9001 hebben we afgelopen dinsdag 18 februari goed doorstaan. Dus: champagne! Met Freek en Corinne voorop, hebben we risico-inventarisatie gedaan, processen gedocumenteerd, maatregelen genomen en het gehele team opgeleid om situaties te herkennen en weten hoe te handelen.
Lees meer...

SPAR smaakt steeds groener

19 februari 2019

Door: event engineer Tjard. Foto door: Ton Schoenmakers Tijdens de SPAR beurs in DeFabrique in Utrecht werden diverse producten tentoongesteld voor franchisenemers en was er veel mogelijkheid om bij de stands wat eten en/of drinken uit te proberen. Het event vond plaats op woensdag 13 februari, waarbij de gasten vanaf 10 uur konden inchecken. Na de check-in liepen de gasten door de zaal waar een overvloed aan stands stond van alle etensproducten waar aan gedacht kan worden en meer. Allemaal netjes geordend in de categorie waar de stand tot behoorde, denk aan ontbijt/maaltijd/borrel.
Lees meer...