Nieuws

Ontmoet onze nieuwe collega's

24 november 2020

In oktober en november hebben wij 3 nieuwe collega's toegevoegd aan ons team. aanmelder.nl blijft groeien, het was dus tijd om op zoek te gaan naar nieuwe professionals. Na een kort recruitmentproces hebben wij 3 dames gevonden die ons team aanvullen. Zij stellen zich graag even voor. Britt den Haan - Sales Consultant Hallo! Ik ben Britt den Haan. Afgelopen juni ben ik afgestudeerd aan de opleiding Hotel- en Eventmanagement. Na een korte zoektocht naar een leuke functie, ben ik per 1 oktober in dienst gekomen bij aanmelder.
Lees meer...

Een wachtlijst aanmaken voor jouw evenementen

28 oktober 2020

Stel dat het maximale deelnemersaantal voor je evenement is bereikt. De kans op eventuele no-shows of afmeldingen is altijd aanwezig. Om er zeker van te zijn dat je het maximale aantal mensen kan ontvangen, hebben wij een optie gemaakt om een wachtlijst te openen. Zo ben je altijd verzekerd van een geslaagd evenement! Een wachtrij geeft deelnemers die zich te laat hebben aangemeld, de mogelijkheid om zich aan te melden op de wachtrij. Als er sprake is van afmeldingen, krijgen zij automatisch een uitnodiging om zich definitief aan te melden.
Lees meer...

Live Stream opzetten: dit heb je nodig

23 oktober 2020

Bij het opzetten van een live stream komt veel kijken. Apparatuur, software, organisatie en planning zijn hierbij erg belangrijk. Om je op weg te helpen heeft aanmelder.nl een checklist voor je samengesteld met wat je nodig hebt bij het opzetten van een live stream. Je hebt waarschijnlijk al helemaal in kaart welke boodschap je wilt delen en hoe je dit wil doen. Een slechte internetverbinding, camera of software kan je boodschap verstoren. Om er zeker van te zijn dat de focus van de kijker volledig naar jou gaat, geven wij advies over de apparatuur en software die bij een live stream komt kijken.
Lees meer...

Online presenteren: 5 tips om de aandacht te behouden

02 oktober 2020

Online evenementen zijn niet nieuw, maar toch kostte het tijd voor event managers om op zoek te gaan naar een lange-termijn oplossing tijdens de covid-crisis. Presenteren op een virtueel evenement is anders dan bij een fysiek evenement. De kans is groter dat de deelnemer wordt afgeleid, niet meer oplet of het evenement verlaat. Als presentator is het van groot belang om de aandacht van de deelnemer te behouden en de ervaring te vergroten door een effectieve presentatie neer te zetten. Wij leggen je 5 manieren voor om je online presentatie op te laten vallen en de aandacht te grijpen.
Lees meer...

Deelnemers van je online evenement opvolgen: 3 e-mails die je direct kunt versturen

02 oktober 2020

Bij online evenementen verzamel je data. Gegevens van deelnemers die je bij fysieke evenementen minder snel verzamelt. Het online event platform heeft niet alleen alle deelnemers geregistreerd maar voorziet je ook van nieuwe data die iets zeggen over uitstapmomenten, de sessies die een deelnemers heeft gevolgd en hoelang iemand aanwezig is geweest. Dit biedt mogelijkheden voor opvolging. Je kunt nu veel beter e-mails personaliseren en inspelen op het gebruikersgedrag van de deelnemer. Maar wat verstuur je? Wij geven je 3 voorbeelden van mails die de ervaring van je deelnemers vergroot na het evenement.
Lees meer...

Security Congres 2020

23 september 2020

Op 10 september vond het eerste Scan & Badge evenement plaats sinds het begin van de coronacrisis. Het Security Congres vond plaats in het Babylon Hotel in Den Haag. De locatie is goed bereikbaar en biedt voldoende ruimte om de 130 deelnemers op gepaste afstand te ontvangen. Naast dat de aanwezigen 1,5 meter afstand dienden te houden, waren er duidelijke looproutes aangegeven. Om het registratieproces zo contactloos en veilig mogelijk te houden, hadden de hostesses handschoenen aan. Op deze manier wordt de tablet niet direct aangeraakt.
Lees meer...

Storytelling bij (online) evenementen

23 september 2020

Organiseer je een evenement? Dan heb je ongetwijfeld sprekers of kennissessies waarbij een presentatie komt kijken. Buiten de inhoudelijke waarde is de energie, interactie en opzet van je presentatie zeer belangrijk om de aandacht van de deelnemer te pakken. Je hebt misschien van storytelling gehoord. Voornamelijk onder marketeers en communicatiespecialisten wordt er veel over gesproken. In het kort is het niks anders dan het vertellen van je eigen (bedrijfs)verhaal. Storytelling geeft jou de mogelijkheid om je boodschap over te brengen met enthousiasme, structuur in je presentatie te verwerken en de deelnemers op het puntje van hun stoel te laten luisteren.
Lees meer...

Scan & Badge: een corona-proof check-in

29 juli 2020

Het 1,5 meter evenement is een feit. Als je de richtlijnen van het RIVM volgt, is het mogelijk om een corona-proof evenement te organiseren. De grote voorwaarde is hierbij het bewaren van voldoende afstand. Dit klinkt ingewikkeld, maar is zeker niet onmogelijk. Met Scan & Badge ben je verzekerd van een veilige check-in waarbij contactmomenten geminimaliseerd worden maar de deelnemer toch een warm welkom krijgt bij binnenkomst. Neem met het organiseren van de ontvangst de volgende richtlijnen in acht: Vraag bij aanvang naar eventuele (lichte) klachten die kunnen wijzen op covid-19.
Lees meer...

Virtual events

24 juni 2020

Good news! Events are allowed again! Even though physical events will slowly start again, we do believe that virtual events will continue to exist. The virtual events will continue to exist, perhaps by itself or as a hybrid event. But how do you start organizing an virtual event? We will give you as much information as we can so that you can organize an amazing virtual event, all by yourself! We also give tips on what you should think of when organizing a digital event. It is new territory for most event organizers, but many companies are already switching to virtual events.
Lees meer...

Blog: Mijn ervaring met online events

24 juni 2020

Op 28 mei nam ik voor het eerst deel aan Digital Day van Eventsummit. Een drie uur durend evenement voor eventprofessionals. Dit is mijn eerste echte online evenement dat ik bijwoonde. Al ging ik er sceptisch in, gedurende het evenement werd mijn enthousiasme steeds groter. Ik geef toe, het was niet mijn eerste echte online evenement. Ik had er 2 weken daarvoor ook al één bijgewoond. Maar deze was zo slecht dat ik het alleen kan omschrijving als een heel lang webinar. 2 mensen voor de camera en heel lang luisteren.
Lees meer...

Nieuwsbrief