Blog

Vacature accountmanager

06 februari 2018

aanmelder.nl is een deelnemersregistratiesysteem voor zakelijke evenementen. A-merken, (semi-)overheden en financiële instellingen gebruiken aanmelder.nl om events voor professionals te organiseren. Deze partijen weten ons al heel goed te vinden, maar onze ambitie is groots. Daarom zoeken we voor ons “Conversie” team een: Accountmanager (32-40 uur) Er zijn duizenden evenementen per jaar en is er steeds een stroom van nieuwe leads, klanten en gebruikers. Iedere aanvraag is anders. Een commerciële instelling, intelligentie, flexibiliteit en een goede manier van samenwerken zijn nodig om snel te kunnen schakelen tussen de aanvragen en de situaties van de verschillende opdrachtgevers.
Lees meer...

Het verhaal achter onze muurschildering

29 augustus 2017

Het verhaal achter dit ontwerp gaat terug naar de begintijd van aanmelder.nl. Founders Freek en Jelle hadden boven hun bureau in het eerste aanmelder.nl kantoor een poster hangen van het computerspel Day of the tentacle . In dit spel roept een roze tentakel "I can take on the world!" En nu, bijna tien jaar later, is deze octopus verwerkt in deze levensgrote muurschildering in het nieuwe aanmelder.nl kantoor. De hand en de tentakel die de ‘handen’ in één slaan staan ook voor de samenwerking tussen aanmelder.
Lees meer...

aanmelder.nl highlight: De reminder

29 augustus 2017

Soms hebben toekomstige deelnemers een overvolle mailbox of hebben ze nog geen tijd gehad om zich aan te melden voor jouw evenement. Dan is het ideaal om deze deelnemers nog een herinnering te sturen van de uitnodiging die ze destijds hebben ontvangen. Één of twee reminders versturen is vaak meer dan genoeg. Je wilt je deelnemers namelijk niet té vaak berichten sturen. Een reminder versturen is een fluitje van een cent. aanmelder.nl ziet namelijk automatisch wie nog niet hebben gereageerd op je uitnodiging.
Lees meer...

Do's & don'ts

25 juli 2017

Het maken van een overzichtelijk aanmeldformulier kan soms best een puzzel zijn. Waar doe je wel goed aan en waaraan juist niet? Met deze drie Do's & don'ts helpen we jou op weg naar een optimaal aanmeldformulier! Do! Neem de tijd om een goed aanmeldformulier in elkaar te zetten en test alle berichten die je wil gaan versturen. Door zelf tests uit te voeren voorkom je kleine fouten die bij je deelnemers voor verwarring zorgen. Via aanmelder.nl kun je zelf enquetes en berichten versturen naar bepaalde doel- of deelnemersgroepen ; maak hier gebruik van! Als je je doelgroep goed weet te bereiken, verhoog je het aantal bezoekers op je evenement.
Lees meer...

Wel zo veilig; HTTPS

27 juni 2017

aanmelder.nl verwerkt veel informatie van jou als organsiator en je deelnemers. Met deze informatie gaan wij zo voorzichtig mogelijk om. Vandaar dat aanmelder.nl altijd gebruik maakt van een HTTPS-verbinding. Wat is HTTP(S)? HTTP is het "Hyper Text Transfer Protocol" waarmee je browser informatie verstuurt en ontvangt. De S staat voor "Secure". Een HTTPS verbinding is dus versleuteld. Zelfs als iemand de gegevens onderweg onderschept, bijvoorbeeld op een openbaar WiFi-netwerk, kunnen ze deze niet lezen of veranderen.
Lees meer...

Plan je berichten in

27 juni 2017

Wil je een bericht versturen dat je eigenlijk allang klaar hebt staan in aanmelder.nl? Het kan! Met deze nieuwe functionaliteit kun je al gemaakt berichten inplannen om in de toekomst te versturen. Handig als je berichten op een specifiek tijdstip wilt versturen of als je een bericht al klaar hebt staan in aanmelder.nl. Zo hoef jij er niet meer naar om te kijken. Ga naar berichten en stel je bericht op. Stuur eventueel een paar testmails naar jezelf om te kijken of alles goed staat. Als je zeker weet dat je bericht helemaal correct is, ga je naar het desbetreffende bericht.
Lees meer...

Even voorstellen: Suzanne!

27 juni 2017

“Ik ben bij aanmelder.nl begonnen als stagiar. Voor mijn opleiding redactioneel medewerker aan het Grafisch Lyceum Rotterdam moest ik een jaar stage lopen. Aangezien ik niet de journalistieke kant op wilde, ging ik op zoek naar een stage waar ik mezelf meer kon richten op communicatie. Na wat zoeken kwam ik bij aanmelder.nl terecht. In het begin moest ik wel wennen aan fulltime werken. Ik had al wel veel bijbaantjes gehad maar nog nooit fulltime op kantoor gezeten. De eerste paar weken was het dus ook echt even flink aanpoten.
Lees meer...

Betaalkoppeling kiezen:

30 mei 2017

Als je een evenement hebt gemaakt in aanmelder.nl waarin je werkt met betaalde toegangsbewijzen , kun je kiezen uit twee betaalmogelijkheden; Delft Congress Support en Online BetaalPlatform. In dit artikel willen we de beide mogelijkheden verduidelijken zodat we de keuze voor jou als organisator makkelijker maken. Delft Congress Support (DCS) DCS is een zusterorganisatie van aanmelder.nl. Als je kiest voor DCS, zul je deze naam dus ook altijd terugvinden op de facturen die naar je deelnemers gaan.
Lees meer...

Even voorstellen: Marianne

29 mei 2017

Maak kennis met onze sales collega Marianne! Ik ben geboren en getogen in een klein dorpje in Noord-Holland. Daar heb ik gewoond tot ik vertrok naar Amsterdam om daar European Studies te gaan doen. Hier heb ik mijn propedeuse in Frans gehaald. Maar in het tweede jaar van deze studie ben ik gestopt. Het was voor mij allemaal iets te theoretisch. Vervolgens ben ik Communicatie gaan studeren. Dit paste echt veel beter bij mij. Werkervaring Na mijn studie was het lastig om een baan te vinden. Er waren in die tijd veel mensen die communicatie studeerden, maar veel banen waren er niet.
Lees meer...