Nieuws

Scan & Badge met stickerbadges 

15 januari 2019

Onlangs hebben we een badge toegevoegd aan het assortiment: de dubbelzijdige stickerbadge (links). Naast het grote formaat (midden) en het kleine formaat papieren badge (rechts). Stickerbadges zijn gemakkelijk te personaliseren. Geen badgehouder meer nodig. Een milleuvriendelijke badge Event managers zijn op zoek naar manieren om waste op evenementen terug te dringen. Badges zonder plastic badgehouders dragen hieraan bij. Er werden door aanmelder.nl hoge eisen gesteld aan de stickerbadges, zoals de juiste stevigheid, snelheid van het drogen van de inkt en een mooie weergave van afbeeldingen op de badge.
Lees meer...

Engineer Maarten vertelt over de Feyenoord Matchdays

05 december 2018

Engineer Maarten was getuige van een kennisevenement met een uniek concept. Lees hier zijn verhaal: Tijdens de Matchdays van Feyenoord gaan jongeren op banenjacht in voetbalstadion de Kuip. Vandaag vindt dag twee plaats van de vierde editie van de Feyenoord Matchdays. Gedurende deze dagen krijgen jongeren de kans om zich op een unieke manier te presenteren naar potentiële werkgevers. ’s Ochtens na een kleine briefing gingen de aanmeldingen probleemloos van start. Met twee tablets en één printer was er genoeg capaciteit om iedereen in te checken.
Lees meer...

aanmelder.nl ondersteunt DKIM en DMARC emailverificatie

04 december 2018

Email spoofing en CEO-fraude, je bent het vast tegengekomen in het nieuws: iemand doet zich voor als iemand anders met alle gevolgen van dien. Het gebruik van vervalste adressen van afzenders (email spoofing), wordt vaak gebruikt in phishing en spam. Om ervoor te zorgen dat jouw eventuitnodigingen niet in de spam-folder terechtkomen ondersteunt aanmelder.nl e-mailverificatiemethoden SPF, DKIM en DMARC. Hoe werkt CEO-fraude? bron: ABN AMRO Afzender instellen op aanmelder.nl Vanuit aanmelder.nl stuur je onder jouw e-mailadres berichten naar deelnemers, zoals uitnodigingen en enquêtes.
Lees meer...

Engineer Jasmijn vertelt over Making Shift Happen

30 november 2018

Event engineer Jasmijn begeleide tijdens Making Shift Happen de check-in met Scan & Badge. Hieronder lees je haar verslag. 28 november 2018 vond een geweldig inspirerende dag plaats in Amsterdam; Making Shift Happen. Deze dag was bedoeld om mensen te inspireren en te informeren om een eigen ‘Shift’ te veroorzaken in hun eigen schoolorganisaties. Om deze ‘Shifts’ te veroorzaken wordt er ingezoomd op de bouwstenen die hiervoor nodig zijn. Academica Business College Academica Business College heeft voor de organisatie van deze innoverende dag gezorgd.
Lees meer...
vacature

Junior Sales Development Representative

26 november 2018

Sta jij aan het begin van je commerciële carrière? Wil jij werken in een bedrijf waar experimenten worden beloond, waar iedereen projecten op mag zetten en waar een enorme bak aan ambitie en kansen liggen? Ben je ook nieuwsgierig wat Holacracy nou eigenlijk is? Dan hebben wij een top-uitdaging voor je. Wij vragen: Minimaal HBO werk- en denkniveau Commerciële werkervaring (bijv. door een bijbaan) is een pré Affiniteit met commercie Affiniteit met de evenementensector Over de functie Activiteiten: Je hebt hebt veel telefonisch contact met leads.
Lees meer...
vacature

Support Specialist

21 november 2018

Werken in het Klant Succes team is uitdagend want er zijn duizenden evenementen per jaar en ieder evenement is anders. Intelligentie, flexibiliteit, en een goede manier van (samen)werken zijn nodig om snel te kunnen schakelen tussen de complexe vragen en situaties van de verschillende opdrachtgevers. Over aanmelder.nl aanmelder.nl is een online registratiesysteem voor zakelijke evenementen. Veel bekende A-merken, (semi-)overheden, universiteiten en financiële instellingen gebruiken aanmelder.
Lees meer...

aanmelder.nl ontvangt het Certificate of Excellence 2018

12 november 2018

Tijdens Festivak in Mechelen, de vakbeurs voor de evenementenbranche, heeft Guido het Certificate of Excellence 2018 ontvangen. Reviewplatorm Eventplanner.nl beloont jaarlijks eventleveranciers die door hun klanten goed worden beoordeeld met het 'Certificate of Excellence'. Om in aanmerking te komen voor het certificaat moet het eventbedrijf een minimum aantal reviews halen en hoger scoren dan 9/10. Wij willen vooral onze klanten bedanken die een review hebben gegeven op Eventplanner.nl ! Benieuwd naar wat er over aanmelder.
Lees meer...

Nieuw: facturatieprofiel

23 oktober 2018

Facturatieprofiel We staan aan de vooravond van een belangrijke wijziging in aanmelder.nl met betrekking tot facturatie. In dit artikel leggen we graag uit waarom we een facturatieprofiel introduceren en wat dit inhoudt. Nadat een evenement heeft plaatsgevonden, wordt de eindfactuur opgemaakt. Wat wij in de praktijk merken is dat de factuurgegevens vaak niet of niet volledig zijn ingevuld: er ontbreekt bijvoorbeeld een inkoopordernummer of een IBAN (als er sprake is van een betaald evenement).
Lees meer...

Dianet 50 jaar dialysezorg

16 oktober 2018

2018 is het jaar dat Dianet 50 jaar bestaat. Genoeg reden voor een symposium ter ere van 50 jaar dialysezorg: op weg naar eigen regie en partnerschap. Dit symposium is een terugblik op de 50 jaar dialysezorg van Dianet en vooruitblik op de toekomst van de dialysezorg. Dianet dialysezorg Dianet is een bedrijf waarbij in de zorgverlening de patiënt centraal staat. De vele professionals bij Dianet behandelen en adviseren nierpatiënten thuis, maar ook op het centrum. Ze werken hierbij mee aan de beste zorgverlening en kijkend naar de behoeften van de nierpatiënten zorgen ze voor ontwikkeling in de behandelvormen.
Lees meer...

Nieuw: dubbelzijdige stickerbadges

02 oktober 2018

Naast de twee formaten badges die je van aanmelder.nl gewend bent, hebben we de stickerbadge aan het assortiment toegevoegd. Hoe werkt het? De deelnemer checkt in, de stickerbadge komt uit de Scan & Badge printer, de host plakt de twee zijden van de stickerbadge gemakkelijk aan elkaar, lanyard eraan en klaar! Première stickerbadges tijdens Exact Live 2018. Dubbelzijdige stickerbadge Twee zijden om te personaliseren Geen plastic badgehouder meer nodig Borderless printing Geschikt voor enkele en dubbele lanyards Interesse in de dubbelzijdige stickerbadge op jouw evenement? Neem dan contact met ons op.
Lees meer...